TAROT OLVASÁS

Személyes Tarot olvasás Neked is,
ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel,
ha szeretnél belső útmutatást kapni, hogy összehangolt és hiteles életet élhess.

Aktuális ajándék kirakásomban a személyes fejlődésed elakadásaidra kereshetjük közösen a választ.  

Görgess lejjebb a kártyákhoz!

Ezekben a videókban nem jóslatokat kapsz, hanem megértheted miféle erők harcolnak benned.  

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélekszinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

Kérdésedre válaszként személyre szóló Tarot elemzést készítek a választott támában, melyet videóban rögzítek  és elküldöm a kért elérhetőségre.  

Felismerheted miféle készségek vannak segítségedre, esetleg mi az a harc, amit érdemes volna feladnod, hogy megtaláld a kiutat egy adott helyzetből. 

Téma: Karrier, Szerelem, Lelkibéke

Módszer: Videó rögzítése

Időtartam: 30-40 perc

Szállítás: 10-14 nap

 A Tarot Arcanumok karmikus állomások. A KARMA létrehoz egy mátrixot, ami az emberi érzelmeket fogságban tartja. Szellemi életünk legfontosabb karmikus állomásai, olyan feladatok, melyeket a Tarot Arcanumai is szimbolizálnak. Bármelyik Tarot kártyalap  alkalmas a transzcendens világba való kitekintésre, ha az elme kész elhagyni az általa elfogadott formavilágot. 
 

Ha tudnánk, mennyire irányítottak, mennyire támogatottak vagyunk, ha tudnánk valóban hol tartunk, akkor nem lenne szükség félelemre, kétségre vagy aggodalomra. Tennénk a dolgunkat bizalommal.

Ezzel az ingyenes videóval az a célom, hogy összekapcsolja a nem fizikai vezetőiddel. Szeretnélek elvezetni spirituális önismeretben egy mélyebb napi kapcsolat kialakításához önmagaddal, és lefordítani azokat az üzeneteket, amiket a fenső tudatod a pillanatban szeretne közölni Veled.

 
A kirakás során láthatod a kártyák képeit, elmagyarázom a témát,  amiről szó van és a kirakás szerint értelmezem a a javasolható tennivalókat,  múlt, jelen és jövő összefüggéseit.

VÁLASZTHATÓ TÉMÁK:

KARRIER

Ebben a Tarot olvasásban, a lélek szintjén tárom fel karriered, munkád és vállalkozásod. Kifejezetten Neked készítem válaszként a kérdésedre.

Akár a munkahely-váltással kapcsolatos információkkal is segíthetnek a döntésben, de egy fontos életszakasz, vagy fejezet lezárására is kérhetnek a kártyák. 

Lehet, hogy kapcsolatba szeretnél lépni belső bölcsességeddel és felsőbb éneddel, hogy elérd legmagasabb potenciálodat a karrieredben – ez kirakás támogatni fog ebben és sok másban is.

Végtelenül sok útmutatás és támogatás áll rendelkezésedre, és együtt hozzáférünk  a magasabb nézőpontú útmutatáshoz, hogy válaszokat, irányt és lelki békét hozzunk létre.

Ez az élmény túlmutat a jósláson.

Miközben tükrözi jelenlegi energetikai állapotod, egyben megnyitja az áramlást a mozgáshoz, a változáshoz és az új kezdetekhez.

Kérlek, hogy a megrendeléskor az üzenet rovatban tedd fel részletesen a kérdésed és azokat az információkat is írd meg, amik a jelenlegi munkáddal, vagy üzleti életeddel kapcsolatosak.


SZERELEM

Ebben a kirakásban támogatni foglak a szerelmi életed feltárásában.

Neked szól ez a lehetőség, ha szeretnéd feltárni jelenlegi kapcsolatod dinamikáját,

ha iránymutatást keresel egy kibontakozó kapcsolatváltásban,

ha egydül vagy de készen állsz arra, hogy megnyílj életed új, szeretettel és intimitással teli fejezetére.

Elkötelezett kapcsolaton belül feltárjuk közös célotokat, hogyan aktiváljátok egymást a növekedésben, és meglátjuk, hogyan erősíthető meg a kapcsolatotok.

A lehetséges szerelmi kapcsolatok feltárása során megvizsgáljuk, hol van energiád a szerelem megengedésében, vagy hol kér gyógyulást/nyílást.

Ez a kirakás is túlmutat a jóslatok világán.. Rezonálni fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz, a változáshoz vagy és új kezdetekhez vezet. 

Az üzenet rovatban fejtsd ki részletesen a kérdésed, hogy minél felkészültebben tudjak ráhangolódni a helyzetedre. 

Ezután elkészítem a kirakást, és az olvasásáról készült videót elküldöm számodra.

LELKIBÉKE

Ez a kirakás tökéletes számodra, ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel, és szeretnél belső útmutatást kapni, hogy összehangolt és hiteles életet élhess.

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélek szinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

Ezzel az olvasással hozzá fogunk férni ahhoz az üzenethez, amit a jelen helyzetben kér tőled a szentlélek. 

 

Világos és kézzelfogható útmutatássá fordítjuk azt; lehetővé teszi számodra, hogy előrelépj és áramlásba lépj egyedi, varázslatos utaddal erre az életre.

Megvizsgáljuk, hogy minek a küszöbén állsz, tanácsokat és útmutatást gyűjtünk a fejlődéshez, megnézzük, hol vagy és hol nem igazodsz a valódi elhívásodhoz. Megnézzük, hogy milyen források állnak jelenleg rendelkezésére a virágzáshoz.

A te lelked is nyomokat hagyott arra vonatkozóan, hogy miért vagy itt ebben az életben.

Ha valóban indulni szeretnél és ki akarod használni a teljes potenciálodat, akkor itt a lehetőség.

PRÓBÁLD KI:

Nálad mi lehet a tudati evolúciós ugrás következő lépése?

Válassz egy kártyát, s kattints rá a videó-üzenetért!

Egy probléma megvilágítása a Tarot útmutatás segítségével:

Mindaz, ami ezidáig félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtett a tudatalattidból, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük. 

Minden jelrendszer szimbólum, azaz a lélek és a szellem képnyelve.

A feltárás tehát nem a jövőbe tekintést szolgálja, hanem a jelen érzékelésének tudatosabb módját, a rejtett szándékok avatottabb ismeretét.

A TAROT kiváló eszköznek bizonyult,

• ha szeretnél egy folyton ismétlődő, vagy megrekedt élethelyzetből kiutat találni,

• ha nem tudod mit tegyél, hogyan viselkedj a kialakult helyzetben,

• ha szeretnéd tudni, hogy a terveid mennyire vannak összhangban a belső céljaiddal,

• ha szeretnél kapcsolataidra magasabb nézőpontból tekinteni pl. társ-, családi kapcsolatok, barátok, munkatársak,

…vagy csak egyszerűen többet szeretnél tudni a fejlődésvonaladról, mert magasabb tudatszintre vágysz.

Jelentkezési tudnivalók:

MEGRENDELŐ LAP MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
Válassz szolgáltatást:

Kopcsó Andi

हिरण सवार * Hiran SVAAR

A karmikus hitrendszerek  tudatos lebontásának specialistája

2007.-óta a spirituális önismeret útján.

• TUDATOS SORSALKOTÁS -TS kísérő,
• Médium az Asztrológia és Tarot területén, 
• A Harmónia iránytűje c. könyv szerzője,
• Szakrális festő

A Heka Tarot, a  MEDIKLUB™ meditációs kurzus
és az Asztroszörf meditációk megalkotója.