Szerelmi kapcsolatok olvasása.  Ikerláng és lélektárs kérdésekkel is.

 

-Neked szól ez a lehetőség, ha szeretnéd feltárni jelenlegi kapcsolatod dinamikáját,
ha iránymutatást keresel egy kibontakozó kapcsolatváltásban,
ha egydül vagy de készen állsz arra, hogy megnyílj életed új, szeretettel és intimitással teli fejezetére.

✨ -1. Aktuális kapcsolatok energetikai hátterének vizsgálata, félelemek, vágyak, lehetséges karmikus kötelékek láthatóvá tételével.

Elkötelezett kapcsolaton belül feltárjuk közös célotokat, hogyan aktiváljátok egymást a növekedésben, és meglátjuk, hogyan erősíthető meg a kapcsolatotok.

✨ -2. Kapcsolatváltás. Sokan vannak életük során olyan élethelyzetben, amikor a meglévő kapcsolat még nem bomlott fel, ám egy új mégis kialakulóban van. Ennek az élethelyztenek nagyon speciális energetikai háttere van, így a tarot olvasás során is olyan kirakási módszert használok, ami mind az régi, mind az új kapcsolat belső energetikai minőségét vizsgálja, valamint a megoldandó lélekfeladatokra is rámutat.

-3. Egyedülállók párkeresése, a magány belső dinamikája, a hiányhoz való ragaszkodás vizsgálata. A lehetséges szerelmi kapcsolatok feltárása során megvizsgáljuk, hol van energiád a szerelem megengedésében, vagy hol kér gyógyulást/nyílást.

 

Ez a kirakás is túlmutat a jóslatok világán.. Rezonálni fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz, a változáshoz vagy és új kezdetekhez vezet. 
Az üzenet rovatban fejtsd ki részletesen a kérdésed, hogy minél felkészültebben tudjak ráhangolódni a helyzetedre. 

Ezután elkészítem a kirakást, és az olvasásáról készült videót elküldöm számodra.

MIRŐL SZÓL A TAROT?

A videón látni fogod a kártyákat, és sorrendben értelmezem a jelentésüket.

Ezekben a videókban nem jóslatokat kapsz, hanem megértheted miféle erők harcolnak benned.  

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélekszinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

Kérdésedre válaszként személyre szóló Tarot elemzést készítek a választott támában, melyet videóban rögzítek  és elküldöm a kért elérhetőségre.  

Felismerheted miféle készségek vannak segítségedre, esetleg mi az a harc, amit érdemes volna feladnod, hogy megtaláld a kiutat egy adott helyzetből. 

Módszer: Videó rögzítése

Időtartam: 30-40 perc

Szállítás: 10-14 nap

 A Tarot Arcanumok karmikus állomások. A KARMA létrehoz egy mátrixot, ami az emberi érzelmeket fogságban tartja. Szellemi életünk legfontosabb karmikus állomásai, olyan feladatok, melyeket a Tarot Arcanumai is szimbolizálnak. Bármelyik Tarot kártyalap  alkalmas a transzcendens világba való kitekintésre, ha az elme kész elhagyni az általa elfogadott formavilágot. 
 

Ha tudnánk, mennyire irányítottak, mennyire támogatottak vagyunk, ha tudnánk valóban hol tartunk, akkor nem lenne szükség félelemre, kétségre vagy aggodalomra. Tennénk a dolgunkat bizalommal.

 

Milyen kártyákat fogok használni?

– A kirakáskor jellemzően ráhangolódom a kérdésedre, és azokkal a kártyákkal dolgozom, amelyek megszólítanak. Sokszor több palikt is használok egy helyzet értelmezéséhez.

 Bizonyára a kérdésedben ott van a válasz, és ott van az is, hogyan tudná leginkább a javadat szolgálni az olvasás.

Itt láthatod, hogy milyen kártyákkal dolgozom. Ha úgy érzed, nagyon szeretnéd, hogy valamelyik szerepeljen a számodra készült videóban, akkor jelezheted ezt az megrendelőlap üzenet részében.

Egy probléma megvilágítása a Tarot útmutatás segítségével:

Mindaz, ami ezidáig félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtett a tudatalattidból, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük. 

Minden jelrendszer szimbólum, azaz a lélek és a szellem képnyelve.

A feltárás tehát nem a jövőbe tekintést szolgálja, hanem a jelen érzékelésének tudatosabb módját, a rejtett szándékok avatottabb ismeretét.

A TAROT kiváló eszköznek bizonyult,

• ha szeretnél egy folyton ismétlődő, vagy megrekedt élethelyzetből kiutat találni,

• ha nem tudod mit tegyél, hogyan viselkedj a kialakult helyzetben,

• ha szeretnéd tudni, hogy a terveid mennyire vannak összhangban a belső céljaiddal,

• ha szeretnél kapcsolataidra magasabb nézőpontból tekinteni pl. társ-, családi kapcsolatok, barátok, munkatársak,

…vagy csak egyszerűen többet szeretnél tudni a fejlődésvonaladról, mert magasabb tudatszintre vágysz.

JELENTKEZÉS, MEGRENDELÉS

Jelentkezési tudnivalók:

MEGRENDELŐ LAP MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
Válassz szolgáltatást: