VIDEÓ MEGRENDLÉSE:
TAROT KIRAKÁS SZERELMI ÜGYEKRE, TÁRSKAPCSOLATOKRA

A kirakás során láthatod a kártyák képeit, az elemzés során elmagyarázom a témát,  amiről szó van és a kirakás szerint értelmezem  a javasolható tennivalókat,  múlt, jelen és jövő összefüggéseit.

-Neked szól ez a lehetőség, ha szeretnéd feltárni jelenlegi kapcsolatod dinamikáját,
ha iránymutatást keresel egy kibontakozó kapcsolatváltásban,
ha egydül vagy de készen állsz arra, hogy megnyílj életed új, szeretettel és intimitással teli fejezetére.

✨ -1. Aktuális kapcsolatok energetikai hátterének vizsgálata, félelemek, vágyak, lehetséges karmikus kötelékek láthatóvá tételével.

Elkötelezett kapcsolaton belül feltárjuk közös célotokat, hogyan aktiváljátok egymást a növekedésben, és meglátjuk, hogyan erősíthető meg a kapcsolatotok.

✨ -2. Kapcsolatváltás. Sokan vannak életük során olyan élethelyzetben, amikor a meglévő kapcsolat még nem bomlott fel, ám egy új mégis kialakulóban van. Ennek az élethelyztenek nagyon speciális energetikai háttere van, így a tarot olvasás során is olyan kirakási módszert használok, ami mind az régi, mind az új kapcsolat belső energetikai minőségét vizsgálja, valamint a megoldandó lélekfeladatokra is rámutat.

✨ -3. Egyedülállók párkeresése, a magány belső dinamikája, a hiányhoz való ragaszkodás vizsgálata. A lehetséges szerelmi kapcsolatok feltárása során megvizsgáljuk, hol van energiád a szerelem megengedésében, vagy hol kér gyógyulást/nyílást.

 

Ez a kirakás is túlmutat a jóslatok világán.. Rezonálni fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz, a változáshoz vagy és új kezdetekhez vezet. 
Az üzenet rovatban fejtsd ki részletesen a kérdésed, hogy minél felkészültebben tudjak ráhangolódni a helyzetedre. 

Ezután elkészítem a kirakást, és az olvasásáról készült videót elküldöm számodra.

Milyen kártyákat fogok használni?

– A kirakáskor jellemzően ráhangolódom a kérdésedre, és azokkal a kártyákkal dolgozom, amelyek megszólítanak. Sokszor több palikt is használok egy helyzet értelmezéséhez.

 Bizonyára a kérdésedben ott van a válasz, és ott van az is, hogyan tudná leginkább a javadat szolgálni az olvasás.

Itt láthatod, hogy milyen kártyákkal dolgozom. Ha úgy érzed, nagyon szeretnéd, hogy valamelyik szerepeljen a számodra készült videóban, akkor jelezheted ezt az megrendelőlap üzenet részében.

Ezekben a videókban nem jóslatokat kapsz, hanem megértheted miféle erők harcolnak benned.  

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélekszinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

Kérdésedre válaszként személyre szóló Tarot elemzést készítek a választott támában, melyet videóban rögzítek  és elküldöm a kért elérhetőségre.  

Felismerheted miféle készségek vannak segítségedre, esetleg mi az a harc, amit érdemes volna feladnod, hogy megtaláld a kiutat egy adott helyzetből. 

Módszer: Videó rögzítése

Időtartam: 20-30 perc

Szállítás: 10-14 nap

Egy probléma megvilágítása a Tarot útmutatás segítségével:

Mindaz, ami ezidáig félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtett a tudatalattidból, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük. 

Minden jelrendszer szimbólum, azaz a lélek és a szellem képnyelve.

A feltárás tehát nem a jövőbe tekintést szolgálja, hanem a jelen érzékelésének tudatosabb módját, a rejtett szándékok avatottabb ismeretét.

A TAROT kiváló eszköznek bizonyult,

• ha szeretnél egy folyton ismétlődő, vagy megrekedt élethelyzetből kiutat találni,

• ha nem tudod mit tegyél, hogyan viselkedj a kialakult helyzetben,

• ha szeretnéd tudni, hogy a terveid mennyire vannak összhangban a belső céljaiddal,

• ha szeretnél kapcsolataidra magasabb nézőpontból tekinteni pl. társ-, családi kapcsolatok, barátok, munkatársak,

…vagy csak egyszerűen többet szeretnél tudni a fejlődésvonaladról, mert magasabb tudatszintre vágysz.

JELENTKEZÉS, MEGRENDELÉS

Jelentkezési tudnivalók:

MEGRENDELŐ LAP MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
Válassz szolgáltatást: