HEKA TAROT

ÁTADÁS

 SPIRITUÁLIS ÖNISMERET

ÉS

ÉLETED VARÁZSLATOS FORGATÓKÖNYVE

 

 

  Igazi spirituális ismeretket készülök átadni Neked. 

Olyan élményt, amiben megtapasztalható az élet misztériuma és a spiritualitásban rejlő mágia is. 

A Tarot  beavatási könyv, melynek a legfőbb célja az önmagunk világába való beavatottság. A tudatalatti teljes birodalma. 

A Nagy Arkánum szimbólumai a mitológiában, alchímiában és asztrológiában is megtalálhatók. Ezt a  22 kártyát szokták sorskártyáknak is nevezni, mivel ezek az ember legfontosabb tapasztalatait, életünk állomásait, és a személyiségfejlődés fokozatait mutatják be. 

Carl Jung szerint, a kollektív tudatalattink segítségével jutunk hozzá az emberiség által felhalmozott bölcsességhez és élményanyaghoz.

Ma csak mint jóslási eszköz tartják számon, akárcsak az asztrológiát, de hátterében ősi bölcsesség és  tudás rejlik. 

Megismerheted életed spirituális forgatókönyvét.

A tanfolyam jellegzetességei:

1

MAGABIZTOSSÁG SZERZÉSE: A tanfolyam támogató kis csapatában megtapasztalhatod, hogyan fejlődik intuitív készséged, megtanulsz kommunikálni önmagadról és másokról is.

2

INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE:  Gyakorlás során feljegyezheted saját elgondolásaidat. Miközben a többiek elmondják saját felismeréseiket Te is megtapasztalod, hogy intuíciód nem csupán a képzelet játéka, hanem valódi megtapasztalás.

3

 MEDIKLUB: Ha még nem vagy Mediklub tag, a tanfolyamhoz megkapod ajándékba a Mediklub alapcsomagját. Ezzel is támogatni szeretnélek, hogy fejleszteni tudd az intuíciód és legyen eszköztárad a felmerülő problémák oldásához.

4

MUNKAFÜZET ÉS TANANYAG: Munkatankönyvedből megtanulhatod a kártyák jelentését és a kirakási módokat. A feladatok megoldásával megtanulsz tájékozódni a képek világában és mélyebb önismeretre teszel szert. 

5

VISSZANÉZHETŐ: Ha valamelyik alkalomra nem tudnál eljönni, felvételről is megnézheted a tanfolyamokat. Ez nagyszerű lehetőség a tudásod elmélyítésére akkor is, ha jelen voltál a találkozón.  A tanfolyam végeztével is eléred majd a videókat.

A  Tarot nem kész életterv. Más szóval a tarot nem filozófia és nem világnézet. Kész világnézetet nyújtani annyi, mint az embert eldologiasítani és elszemélyteleníteni.

Így a Tarot nem élettervről, jövőkutatásról szól, hanem egy eszköz, amivel minden ember képes személyiségét felszabadítani.

Ébresztő mozzanatok folyamatos lehetőségét adja, rálátást a problémákra és a bennünk láthatatlanul húzódó mozgatórugókra és a mátrix felépítményére.

Goethe szavával kártyaképek mátrixok ősértelmek (Urworte), vagyis ősképek, vagyis éppen mátrixok amik nem egyebek, mint anyák, anyajegyek, bélyegek, szignatúrák, amelyek az ember eredetének bázisát tárják fel.

Az ember sorsa ilyen ősképek és ősértelmek szüntelen átminősülésének és elváltozásának jegyében folyik le. A sors az elme játéka, ha az ősképek az elmében születnek. Az ősképek, mítoszként, végtelen információfolyamként kommunikálnak az elme számára felfoghatatlan formában. 

A Tarot-nak különösen a sors olyan helyzeteiben van jelentősége, amikor az ember sorshaladványában megakad, több mátrix egyszerre aktuálissá válik, zavar és komplikáció támad, és a sors stagnál. Hindu analógiával azt lehet mondani, hogy karmatorlódás keletkezik. Egyszerre több karma (sors) válik esedékessé. Ilyesmi az emberek, de a népek életében is elég gyakori. Modern szóval az ember vagy a nép válságban van. Sajátságos többszólamúság és poliritmia és sokértelműség aktualizálódik, olyan szövevény, amelyben az ember bele is zavarodhat és el is kallódhat.” Hamvas Béla

Kedves Andi, köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon.

Már várom nagyon a haladót és addig is a gyakorlást megéléseket. Nagyon jó volt a csapatban tanulás sokat adott a többiekkel együtt gondolkodni. Mindig raktam az ő lapjaikat is, hogy én mit látok vajon és az mennyire van közel az igazsághoz és mennyire tudok tiszta lenni. Nem gondolkodni egy pillanatra sem csak érezni, hagyni az információt, hogy átsuhanjon rajtam.
A legnagyobb megélésem és végkövetkeztetésem az, hogy ez is egy olyan dolog amiben ismét csatorna lehetek életemben ki tudja hányadszor. ..
..A tarot egy újabb eszköz ehhez a kapcsolódáshoz a mesésen mély, részletes és színes mesekártyákon keresztül. Nagyon őszinték a kártyák és őszinteséget is várnak el, nagyon szembemutatnak a saját dolgaiddal ha képes vagy elfogadni azt amit mutat. Szuper a munkafüzet már töltögetem, imádom.

Jó volt visszahallgatni titeket, úgy éreztem mintha együtt lennénk. Azért ebből nem fogok máskor kimaradni mert a kirakásoknál jó lett volna a megerősítés, átbeszélés de most így alakult. Csináltam veletek, jegyzeteltem, hallgattam. Meg tudtam állítani volt időm mindenre. Köszi mindent.

MEDDIG LEHET ELJUTNI A TANULÁSBAN?

AZ ALAPTANFOLYAM TÉMÁJA

Ismerd meg magad, és segíts másoknak is!

• A Tarot eredete és szimbólumai

• A Tarot rítusai

• Lelki védettségről, jóslásról, beavatásról

• Tarot kártyák Nagy Arkánuma általánosan

• A Heka Arkánum lapjai, összefüggései

• Intuitív leolvasás

• Hitrendszerek feltárása, napi meditáció: Heka-tarot

• A hitrendszerek oldásának módszere

• Tervek, elgondolások akadályai és megoldásai

• Előző életek konfliktusainak tudatosítása

• Előző életek konfliktusainak lehetetlenné tétele

• Jelen problémákhoz kapcsolódó tudatalatti történetek

• Események várható kimenetelének megváltoztatása

• Személyleírás és önismeret

• Elemzési módszerek  1- 4 lappal

• Előrejelzési módszer 4 lappal

Jelentkezési tudnivalók:

JELENTKEZÉSI LAP

A teljes átadáshoz tartozik:

• Az Alapfok és a Haladó átadások elvégzése esetén igazoló oklevél a részvételről.

• Kártyacsomag az alaptanfolyamhoz.

• Munkafüzet az alaptanfolyam anyagával,
     személyre szóló ajánlással.

• Mediklub alapcsomag 22 000 Ft értékben

• Három alkalmas alapfokú online átadás, Zoom alkalmazáson

• Visszanézhető videófelvételek 

• Meghívás a haladó és gyakroló átadásokra

• Haladó átadás után meghívó a Mestervizsgára

• MESTERVIZSGA  – Egyénileg, személyesen,
                Heka Tarot kártyavető Mester oklevéllel, beavatással.

A HEKA – TAROT  KÁRYTYACSOMAG ELSŐ KIADÁSA 100 db. limitált példányban készült,
a paklik sorszámmal, tanusítvánnyal ellátottak.

 

Szeretettel várlak, gyere és kapcsolódj:

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem