Ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel, és szeretnél belső útmutatást kapni a nehezebb élethelyzeteidre.

 

-Ezzel az olvasással hozzá fogunk férni ahhoz az üzenethez, amit a jelen helyzetben kér tőled a Szentlélek.

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélek szinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

✨ – Világos és kézzelfogható útmutatássá fordítjuk azt, amit a jelen helyzetben nehézségként élsz meg, hiszen ez egyben lehetővé teszi számodra, hogy előrelépj és áramlásba kerülj egyedi, varázslatos utaddal, amir erre erre az életre terveztél magadnak.

✨ – Megvizsgáljuk, hogy minek a küszöbén állsz, tanácsokat és útmutatást gyűjtünk a fejlődéshez, megnézzük, hol vagy és hol nem igazodsz a valódi elhívásodhoz. Megnézzük, hogy milyen források állnak jelenleg rendelkezésére a virágzáshoz.

– A te lelked is nyomokat hagyott arra vonatkozóan, hogy miért vagy itt ebben az életben. Ez a kirakás tökéletes számodra, ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel, és szeretnél belső útmutatást kapni, hogy összehangolt és hiteles életet élhess.

Ha valóban indulni szeretnél és ki akarod használni a teljes potenciálodat, akkor itt a lehetőség:

 

Ez a kirakás is túlmutat a jóslatok világán.. Rezonálni fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz, a változáshoz vagy és új kezdetekhez vezet. 
Az üzenet rovatban fejtsd ki részletesen a kérdésed, hogy minél felkészültebben tudjak ráhangolódni a helyzetedre. 

Ezután elkészítem a kirakást, és az olvasásáról készült videót elküldöm számodra.S

MIRŐL SZÓL A TAROT?

A videón látni fogod a kártyákat, és sorrendben értelmezem a jelentésüket.

Ezekben a videókban nem jóslatokat kapsz, hanem megértheted miféle erők harcolnak benned.  

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélekszinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

Kérdésedre válaszként személyre szóló Tarot elemzést készítek a választott támában, melyet videóban rögzítek  és elküldöm a kért elérhetőségre.  

Felismerheted miféle készségek vannak segítségedre, esetleg mi az a harc, amit érdemes volna feladnod, hogy megtaláld a kiutat egy adott helyzetből. 

Módszer: Videó rögzítése

Időtartam: 30-40 perc

Szállítás: 10-14 nap

 A Tarot Arcanumok karmikus állomások. A KARMA létrehoz egy mátrixot, ami az emberi érzelmeket fogságban tartja. Szellemi életünk legfontosabb karmikus állomásai, olyan feladatok, melyeket a Tarot Arcanumai is szimbolizálnak. Bármelyik Tarot kártyalap  alkalmas a transzcendens világba való kitekintésre, ha az elme kész elhagyni az általa elfogadott formavilágot. 
 

Ha tudnánk, mennyire irányítottak, mennyire támogatottak vagyunk, ha tudnánk valóban hol tartunk, akkor nem lenne szükség félelemre, kétségre vagy aggodalomra. Tennénk a dolgunkat bizalommal.

 

Milyen kártyákat fogok használni?

– A kirakáskor jellemzően ráhangolódom a kérdésedre, és azokkal a kártyákkal dolgozom, amelyek megszólítanak. Sokszor több palikt is használok egy helyzet értelmezéséhez.

 Bizonyára a kérdésedben ott van a válasz, és ott van az is, hogyan tudná leginkább a javadat szolgálni az olvasás.

Itt láthatod, hogy milyen kártyákkal dolgozom. Ha úgy érzed, nagyon szeretnéd, hogy valamelyik szerepeljen a számodra készült videóban, akkor jelezheted ezt az megrendelőlap üzenet részében.

Egy probléma megvilágítása a Tarot útmutatás segítségével:

Mindaz, ami ezidáig félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtett a tudatalattidból, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük. 

Minden jelrendszer szimbólum, azaz a lélek és a szellem képnyelve.

A feltárás tehát nem a jövőbe tekintést szolgálja, hanem a jelen érzékelésének tudatosabb módját, a rejtett szándékok avatottabb ismeretét.

A TAROT kiváló eszköznek bizonyult,

• ha szeretnél egy folyton ismétlődő, vagy megrekedt élethelyzetből kiutat találni,

• ha nem tudod mit tegyél, hogyan viselkedj a kialakult helyzetben,

• ha szeretnéd tudni, hogy a terveid mennyire vannak összhangban a belső céljaiddal,

• ha szeretnél kapcsolataidra magasabb nézőpontból tekinteni pl. társ-, családi kapcsolatok, barátok, munkatársak,

…vagy csak egyszerűen többet szeretnél tudni a fejlődésvonaladról, mert magasabb tudatszintre vágysz.

JELENTKEZÉS, MEGRENDELÉS

Jelentkezési tudnivalók:

MEGRENDELŐ LAP MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
Válassz szolgáltatást: