Ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel, és szeretnél belső útmutatást kapni a nehezebb élethelyzeteidre.

 

-Ezzel az olvasással hozzá fogunk férni ahhoz az üzenethez, amit a jelen helyzetben kér tőled a Szentlélek.

Mindannyiunknak vannak olyan ajándékai és erősségei, amelyek lélek szinten teljesen egyediek – és ebben az életben az a célunk, hogy ezeket az ajándékokat teljes mértékben megtestesítsük és előrelépjünk.

✨ – Világos és kézzelfogható útmutatássá fordítjuk azt, amit a jelen helyzetben nehézségként élsz meg, hiszen ez egyben lehetővé teszi számodra, hogy előrelépj és áramlásba kerülj egyedi, varázslatos utaddal, amir erre erre az életre terveztél magadnak.

✨ – Megvizsgáljuk, hogy minek a küszöbén állsz, tanácsokat és útmutatást gyűjtünk a fejlődéshez, megnézzük, hol vagy és hol nem igazodsz a valódi elhívásodhoz. Megnézzük, hogy milyen források állnak jelenleg rendelkezésére a virágzáshoz.

– A te lelked is nyomokat hagyott arra vonatkozóan, hogy miért vagy itt ebben az életben. Ez a kirakás tökéletes számodra, ha mélyebb kapcsolatot keresel a lelkeddel, és szeretnél belső útmutatást kapni, hogy összehangolt és hiteles életet élhess.

Ha valóban indulni szeretnél és ki akarod használni a teljes potenciálodat, akkor itt a lehetőség:

 

Ez a kirakás is túlmutat a jóslatok világán.. Rezonálni fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz, a változáshoz vagy és új kezdetekhez vezet. 
Az üzenet rovatban fejtsd ki részletesen a kérdésed, hogy minél felkészültebben tudjak ráhangolódni a helyzetedre. 

Ezután elkészítem a kirakást, és az olvasásáról készült videót elküldöm számodra.S

JELENTKEZÉS, MEGRENDELÉS

Jelentkezési tudnivalók:

MEGRENDELŐ LAP MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
Válassz szolgáltatást: