BEMUTATKOZÁS

Szeretettel köszöntelek!

– köszönöm, hogy itt vagy..

Több mint tíz éve, 2004. és 2007. között született meg bennem az elhatározás, hogy elköteleződöm belső hívásom mellett. 
 

33 éves koromban kezdődött, de nem egy pillanat műve volt. 

Már óvodás koromban képes voltam arra, hogy meditaítv állapotban tartsam az elmém, kiterjesszem a figyelmem, s így pl. hallás után zongorázzak. Ezt a képességet akkoriban nem tudtam összeegyeztetni semmivel, ami számomra érdekes lett volna, így inkább elfojtottam és arrra fektettem a legnagyobb hangsúlyt, hogy olyan legyek mint a “többiek”. 

Ettől függetlenül érdekelt a zene, a mozgás, a képalkotás, a fotózás. Elvarázsolt a fotósműhelyek alkímiája, a vörös fényben előhívható képek misztikája, a tanítás, a család ereje.

Ez azt hozta, hogy hamar házasodtam, 22 évesen. 25 évesen már családanya voltam, 30 évesen sikeres Fotóriporter.

Gyakorlatilag úgy éltem, hogy mindent megvalósítottam, a hobbim volt a munkám, álomférjemmel, csodálatos kislányunkkal, kiterjedt baráti körrel éltem, éltünk és fogalmam sem volt arról, hogy miért nem vagyok boldog.. 

Válság, válságot követett, végül 33 évesen, akkor már két gyermekes anyaként, amikor a kisebbik lányom féléves volt semmi másra nem éreztem hívást, csak arra, hogy megéljem az anyaságom, na ekkor,  elhagyott a férjem. 

Egyedül neveltem a lányaimat, szülői segítség nelkül, távol a rokonoktól, barátoktól. Úgy tűnt és erősen fogva tartott, hogy látszólag a legfontosabb és legfélelmetesebb dolgok kint  a fizikai világban történtek. Mégis.. Erősebb volt és fontosabb is, amit odabenn éreztem. Kűzdöttem, játszmáztam, szenvedtem, próbálkoztam. 

Alakultam, változtam, tanultam.

Végül fényképezőgépem ecsetekre és vásznakra cseréltem.

A szakrális, medítatív festészeten keresztül találtam kapcsolatot a mélyebb valóságommal. Előjöttek és felerősödtek a gyermekkoromban működtetett belső tanításaim, emlékeim.

Közben az alkímia, a zen és a tao, valamint a tibeti spiritualizmus útját jártam. Találkoztam a Mestereimmel.

Megértettem, hogy az erőm és  a látásmódom a gyakorlással fokozódik, és úgy hat, ahogyan arra figyelek.

Megértettem, hogy hétköznapi ember maradhatok, és mégis élhetem a magasabb minőségeim.

2012-ben írtam meg a Harmónia iránytűje c. könyvem. A könyv csatornázásból született, ahol nagyon konkrét megvalósítási tervet kaptam arra vonatkozólag, hogyan lehet a gondolkodásmóddal és a képzelettel megváltoztatni belénk nevelt szokásokat, félelmeket. Ettől kezdve a belső figyelmen alapuló tudatos változás lett életem legfontosabb alapelve.
 
Időközben felneveltem lányaimat,  46 évesen   nagymama is lettem. Erre könnyű cimkét tenni, nem így a munkám során kapott feladatokra:

Pontosan mivel is foglalkozom?

- hangzott el számtalanszor a kérdés az évek során.

Tanítottam amit megtanultam, miközben próbáltam tudatosabbá válni a látásmódomra:

 
 Jelenlét és a belső munka hatotta át, mindazt, amit embereknek átadtam.
 
Ahány ember, annyi egyéni módszer, meditáció, vagy gyakorlati feladat jött elő. Minek lehetne nevezni azt a módszert, ahol fontos, hogy a felépített személyiség ne sérüljön, és mégis képessé váljon félreállni, hogy az elme ne a múlt forrásaiból merítsen?
 
Meglátásaim szerint minden spirituális iskola hagyományokat teremt, s az iskolák követőinek feladatává lesz a hagyományok őrzése. Ilyen körülmények között az egyének célja háttérbe szorul, és az iskola szellemisége torzítani kezdi a valódi célokat.
 
Több olyan spirituális képzésen vettem részt, ahol problémának érzékeltem ezt, és láttam milyen súlyosan károsítja az egyéni értékek kibontását egy-egy korábbi hagyomány. Láttam, hogyan betegednek meg, építenek spirituális egót, vagy válnak áldozattá a tanítványok.
 
 

Hogyan is kezdjük?

Az asztro-energetikai konzultációt tartom  a legeredményesebb kiindulási pontnak, mert itt könnyebben fény derülhet arra, hogy egy ember miért hoz létre újabb problémákat akkor, amikor a leginkább megoldani szeretné azokat.
 
Egyértelművé válnak az inkarnációs emlékékekből eltárolt fájdalmak, félelmek, a magzati korban rögzült hiedelmek, és jól láthatóak a szülői minták programja is.
 
Senki nem tehet arról, hogy problémákat hoz létre, hiszen tudat alatt működnek ezek a programok. Ám egy asztrológiai vagy tarot kártyás konzultáció után mindenki jobban kinyílik, és megtalálja a neki leginkább megfelelő segítőket akik elkísérhetik az átalakulása során.
 
Aki velem dolgozik, első lépésben megismerkedik azzal, hogy pontosan hogyan működnek nála a múlt programjai. Fizikai útjának sikereiről és kudarcairól érthet meg összefüggéseket. Egyre inkább avatottá válik az érzelmi és szellemi útja hogyan hatja át láthatatlanul törekvéseit. Megtanítom azokat a technikákat, amikkel támogatni és stabilizálni tudja mindezt. Átvesszük, hogy az esetleges korábbi spirituális tanok, amiket követett hogyan kapcsolhatók tudatosan a folyamatba. Fontos, hogy az elme gondolatalkotási módszere, érzelmi impulzusainak áramlása, és a cselekvéseket beindító érzelmek tudatos figyelem alá vonódjanak. Arra kötünk szövetséget, hogy a rendszer ne a múlt forrásaiból merítsen, hanem ráérezzen az önvaló, a spirituális belső ÖnMAGa forrásárára.

A spirituális önismeret a lelkek szövetsége. 

Kopcsó Andi vagyok, feladatom, hogy-e szövetséget hitelessé tegyem.
 

Szeretettel várlak, gyere és kapcsolódj:

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem
tr

हिरण सवार