Meditációk és asztrológiai hatások összehangolása a Mediklubban!

 

 

Szeptember elsejétől magasabb szintre emeljük a Mediklub tagságot!
Meditációk, Előrejelzések, Asztrológia órák, Élő meditációs estek, Önfejlesztő műhelyek
egész éves tematikával.

 

 MEDIKLUB™
HÉTKÖZNAPI KÖZÖSSÉG AZ EMBER ÉS A KOZMOSZ VILÁGÁBAN

 

Meditációs tárhely és élő kapcsolódás:
Megismerkedhetsz és dolgozhatsz is az éppen aktuális konstellációk érzelmeinkre, tudatusságunkra kifejtett hatásaival.

 •MEDITÁCIÓ 
  •ENERGIA-GYAKORLATOK
• KEDVEZMÉNYES KONZULTÁCIÓK
•ASZTROLÓGIA ÓRÁK

MEDITÁCIÓS TÁRHELY

A tárhelyen több mint 70 gyakorlattal várunk.

Eléred bármely gyakorlatot, és segítünk a választásban is. 
Az Asztroszörf©belső utazásokban asztrológiai aktualitások szerint ajánlunk témát, gondosan felépített irányítással juthatsz el az intuíciód fejlődéséhez.

Választhatsz légző gyakorlatot és rövid fejlesztő gyakorlatokat is.

Milyen meditációkat ismersz?

A tárhelyen találsz légző, koncentrációs  és fejlesztő gyakorlatokat valamint komplex belső utazásokat is.

ASZTROLÓGIA ÓRÁK

Tanulunk a kozmosz nyelvén beszélni.

Élő asztrológia órákon, vagy videós összefoglalóban ismerkedhetsz az éppen aktuális konstellációk érzelmeinkre, tudatusságunkra kifejtett hatásáról.

Asztrológiai műhelyek alkalmával
  megismerkedhetsz a saját születési képleted rejtett összefüggéseivel is.

Ismered az aszteroidákat, kentaúrokat?

Lilit, Chiron, Pallas Athéné, Júnó és Veszta hatásairól, valamint a szellemi fényszögek működésbe hozataláról is tanulunk.

MEDIKLUB RENDEZVÉNYEK

 Élő meditációs esték, élménymegosztással

Mediklub-esteken és reggeli meditációk
alkalmával is lehetőségünk van élő hívásokon találkozni.

Ha velünk dolgozol, akkor nem vagy egyedül.
Mi hiszünk abban, hogy mindenki képes elérni az álmait, és közösen elérhetjük, hogy ez valóra váljon.

Szeretnél egy tudatos közösséghez tartozni ?

Online kapcsolódásunk alkalmával lehetőséged van elmondani, hogy milyen problémára keresel megoldást.


A MEDIKLUB™ egy hely a meditációkkal való önálló munkához, a növekedéshez,
de a kapcsolódáshoz és az intuíció megtapasztalásához is!


Csatlakozol hozzánk?

Ez egy meghívás a világegyetem rejtélyeinek és csodáinak felfedezésére, és hogy felfedd az igazi célodat. 

A lehetőségek végtelenek, az utazás tele van varázslattal.

 

HETENTE ÚJ, AZ ASZTROLÓGIAI AKTUALITÁSOKHOZ HANGOLT MEDITÁCIÓS TERV VÁR!

 

MEDIKLUB™ TAPASZTALATOK

„Mindenkinek ajánlom, aki a saját sorsában felelősséget akar vállalni, de annak is, aki megoldást keres az útvesztőjében. Andi, ahogy közvetíti az energiákat az már maga kivételesen hálára méltó! ” -Kriszta
„Alig várom, hogy legyen egy kis időm félrevonulni, hogy elmélyedjek a Medinaptárban javasolt napi gyakorlatokban!” Andi
„Megkönnyíti, irányba teszi a napokat, új dimenziók nyíltak általuk. Érdemes gyakorolni ” Éva
„ Pár hét leforgása alatt sok mindent megértettem, tudatosítottam magamban, ami nagy eredmény akkor is, ha gyakorló vagyok e területen. ” -Kriszti
„Andival csodás a meditáció, ezzel az asztro-energetikai elemzéssel olyan szinten mély megértésem, konkrét megoldásom lett egy magzatkorban keletkezett,azóta fennálló problémámra amiért nagyon hálás vagyok neki.🙏” -Adrienn
„Megerősítéseket, üzenetet kaptam és hitet egy régi életből képek, szimbólumok formájában ...bár olyan érzésem is volt, mintha ez most történne...de ez nem is lenyeg.. Oldódott sok minden, melynek gyökere van ott.” Vica
„ „Fotelben ülve végzem a meditációkat, van hogy felhúzom a lábam és keresztbe teszem, van, hogy kényelmesen elnyújtózom. Nagyon hálás vagyok, mert olyan helyekre viszel el a meditációkban, amik különleges spirituális megtapasztalásokat is hoznak. A Megújulás meditációt vízöntő Újholdkor is elvégeztem, de már előtte is. Ez a kedvencem. A kislányom napközben megkérdezte: -Meditáltál Anya? Olyan mosolygós vagy mosogatás közben 🙂 Köszönöm Andi! ” ” -Kriszta
Previous slide
Next slide
Az oroszlán meditáció számomra egy új kaput nyitott, meg ilyet meditációban soha nem tapasztaltam, hogy visszahivott valami belső hang. Kérdéseket tettem fel es mondtam, készen állok bármi lesz.. Tudtam, hogy fontos lesz számomra az üzenet. Most is érzékenyen érint ... 😊 ” -Kati
„A meditációs videók mindig aktuálisak. Legtöbbször úgy éreztem, mintha egyéni ülésen lennék!” Szeretettel, Csaba
„Drága Andi! Ismét csak ámulok és bámulok, hogy milyen fantasztikus érzéseket és csodálatos dolgokat tud előidézni egy általad vezetett meditáció.💞” -Niki
„Különös nyugalom és békesség járta át a testem és a lelkem a meditáció alatt. Mintha varázsütésre megteremtődött volna az elejétől fogva. Átjárt a béke, furcsa is ezt így leírni, hisz a feladat kapcsán a felidézendő emlék nem passzolt agyilag a békesség érzéséhez. Majd a szívek találkozásakor csak a bal szemem könnyezett, akkor már zaklatott voltam, hevesen vettem a levegőt. ” -Erika
„A meditáció végén a tenyeremet elöntötte a forróság és ez nagyon sokáig így is maradt, amikor már csak jártam keltem a lakásban. Nagyon különleges élmény volt. Ráadásként valahogy minden egységet alkotott bennem a gyakorlat alatt, mintha az egész nap amik jöttek ihletek a célommal kapcsolatban, varázslatos módon egybesűrítette volna ez az elmélyedés. Olyan tapasztalat volt, mintha nekem „íródott” volna ez az egész meditáció!.” -Judit
„Hálásan köszönöm! Ebben az egy órában valódi megtapasztalásom volt a szeretetről.. Viki
Previous slide
Next slide

Képzelj el egy erőt, amely benned rejlik, hogy megtaláld és leküzd a rejtett konfliktusaidat, fejleszd a szellemi szintedet és összekapcsolódj magasabb rezgésekkel.

Ez az erő meditációval felszabadítható benned:

-Képes vagy legyőzni minden akadályt és képes vagy bármilyen helyzetben boldogulni.
Bízz az önfejlesztési folyamatban és örömöd leled majd a valódi potenciálod felfedezésében.

Nagy dolgokra születtél és belső erőd fejlesztésével bármit elérhetsz, amit a szíved kíván.
Hagyd, hogy a szenvedélyed arra vezessen, hogy életedet céllal és örömmel töltsd meg.

Emlékezz, minden lépés, amit a személyes növekedésed és fejlődésed felé teszel, 
egy lépés egy világosabb jövő felé.

-Indulj el magabiztosan az életben, tudva, hogy siker a tiéd!

77+ TARTALOM

ÚJHOLD ÉS TELIHOLD UTAZÁSOK

ASZTROSZÖRF BELSŐ UTAZÁSOK

FEJLESZTŐ GYAKORLATOK

Hiszek abban, hogy mindenki képes elérni az álmait, és közösen elérhetjük, hogy ez valóra váljon.

MEDINAPTÁR ÉS HOLDNAPTÁR

A meditációkkal olyan eszközöket kapsz, amelyek segítenek az áttörés elérésében, amelyre mindig is vágytál.

Az áttörés lehet egy probléma megoldása is bármilyen cél vagy álom felé, amelyet szeretnél elérni.
Az áttörés elérése egy folyamat, és az asztrológiai aktualitású meditációk segítenek abban, hogy ez a folyamat simábban menjen. 

Ha a Mediklubbal dolgozol, akkor nem vagy egyedül, és mindig tudsz számítani ránk a közös online rendezvényeken is.  
A következő egy hónapban megtapasztalhatod a fejlődésed, és közelebb kerülsz ahhoz, hogy elérd a céljaidat és az álmaidat.

A MEDINAPTÁRBAN követni tudod az aktuálisan javasolt gyakorlatokat, a Hold helyzetét, és láthatod a soronkövetkező eseményeket is.

Szeptembertől új tartalommal és új előfizetési rendszerrel jövünk:

A MEDIKLUB™ meditációs rendszerének felépítése:

 

A GYAKORLÁSOD TÁMOGATÁSA:

1. Kedvezményes konzultációk: Előfizetésed szerint, kedvezményes egyéni konzultációk alkalmával is segítelek az érzelmi tudatosságod fejlesztésében, átnézzük a megoldandó feladataidat. Az asztrológiai tanácsadás éppúgy részre lehet a konzultációknak, mint a tarot kártya felolvasások.

2. A videókönyvtárban található „Meditációs naptárral” a megfelelő, asztrológiailag is ideális időpontra hangolhatod a gyakorlást. Az ajánlatban szereplő havi Asztroszörf belső utazások  és rituálék úgy vannak kialakítva, hogy összhangban legyenek a Hold és a Kozmosz mozgásával. Ehhez nincs szükségük az asztrológia mentális megértésére, csak nyitottságra.

3. Havi hírlevelet küldünk az aktuális asztrológiai hatásokról útmutatást kapsz majd abban is, hogy a meditáció miként segíthet előrejutnod bizonyos területeken.

4. Az interaktív meditációk mindennapi érthető szimbólumokat használnak, amelyek a belső érzelmi világodba  vezetnek, majd mélyebb megértésre sarkallnak.

5. Saját tempódban haladhatsz és önállóan is válogathatsz a gyakorlatok közül.
Ha a lazítást és a relaxációt szeretnéd megtapasztalni, akár kényelmesen egy kedvenc karosszékedben ülve is elvégezheted a meditációt!

6. Élő asztrológia órák és asztrológia műhelyek alkalmával a Sorsalkotó asztrológia titkaival ismerkedünk, idén az alapokkal kezdünk.  Megismerjük az egyes planéták energetikai hátterét, és mozgása közbeni működését.

7. Ahogy bármely spirituális gyakorlatnak, ennek a meditációs folyamatnak is vannak titkos szintjei, amelyeket a gyakorlás által nyithatsz meg. A vizuális élmények révén magas szintű tudást szerezhetsz. Az érzések, vibrációs szint, érzékelő képességed és intuíciód fejlődik.

 

 

A MEDIKLUB™ online rendszerével interaktív vezetett meditációimhoz a legoptimálisabb időre hangoltan  önállóan is hozzáférsz. Ha inkább csoportban tanulnál, kapcsolódhatsz az élő eseményekhez is.
A Mediklub™ meditációk az asztrológiai hatások tudatosítását kínálják számodra.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az aszrológia órák és műhelyek idejét minden hónapban feltüntetjük a MEDINAPTÁRBAN és  kiírjuk a következő hónap eseményeit is a Mediklub oldalán. Az élő, online alkalmakat  Google Meet hívás keretein belül tartjuk.

Az Asztrológia órákat nem rögzítjük, de az órákon elhangzó előadás  megtalálható a visszahallgatható tartalmak között a tagságod időtartama alatt.

A JETi műhelyek csak az élő események alkalmával érthetők el. A résztvevők munkáját letölthető munkafüzetekkel támogatjuk, ami az eseményt követően bármikor letölthető. Ezt követően a letöltéshez nem szükséges tagnak lenned.

Az aktuális asztroszörf belső utazások úgy vannak kialakítva, hogy megtartsák a teret számodra és összekapcsoljanak a forrásoddal, miközben összhangban vannak a Hold és a Kozmosz mozgásával.
Nincs szükséged az asztrológia mentális megértésére, csak nyitottságra.

Asztrológiai óráink az alapokkal kezdődnek, és onnan építkeznek, így bárhol is tarts az asztrológiai ismereteidben kapcsolódni tudsz a munkához. Ha később kapcsolódnál, tagságoddal a tárhelyen megtalálod az előző órák tartalmait is.

Mivel élő órákról van szó, lehetőséged van kérdéseket feltenni, a megosztott információkat tisztázni vagy alaposabban felfedezni. 

Ha nem tusz élőben részt venni, akkor FB csoporton vagy e-mailben is felteheted kérdéseidet.

Láthatod benne a Hold mozgását, az Újhold és a Holdtölte pontos időpontját. 
Feltüntetjük az aktuálisan javasolt gyakorlatokat és azt is, hogy mikor lesznek az élő események.

A Mediklub tagságnak a célja a meditációkhoz, gyógyuláshoz, útmutatáshoz, rituálékhoz és órákhoz való hozzáférés alacsonyabb/elérhetőbb áron, így a havi előrejelzéseket nem lehet személyre szabni.

Az előrejelzéseket a 12 állatövi jegyhez kapcsoltan az Ascendens jelölői szerint tovább árnyaljuk, így az általános elemzésénél személyesebbé tesszük.

A  tagságodhoz kedvezményes konzultációs lehetőséget kínálunk asztrológiai tanácsadásra, vagy Tarot olvasásra is. A kedvezményes ár látható a jelentkezési oldalon, és nem évül el a tagságod ideje alatt.

Vannak olyan vezetett meditációk, mely során oldódnak a karmikus árnyékok, van amiben a tanult vagy örökölt hitrendszerek igazíthatók helyre.

A hosszabb belső utazások előkészítik az elmét a szellemi és lelki síkok összekapcsolására, mélyebbre jutva a lelki folyamatok tudatossá és megfoghatóbbá válnak.

• Belső utazásaiddal mélyebb önismeretre tehetsz szert, és könnyebben változtathatsz, amin szeretnél.

• A meditációk gyakorlásával limitáló hitrendszereid a tudattalan rétegekből tudatossá teszed.

• Megtanulod megkülönböztetni a szorongást és a stresszt az akaraterő dinamikájától. 

• Megtanulod a félelmeidet kivetíteni magadból és azok elveszítik a hatalmukat feletted.

• A gyakorlás eredményeként, hosszú távon ki tudsz tartani a céljaid iránt való elköteleződésedben.

Előfordulhat, hogy az év során próbahetet, vagy órákat nyitunk a nagyközönség számára, ami a rendelkezésre állás függvényében változik.

Ezekről az alkalmakról az Hílevélre feliratkozó látogatóinkat rendszeresen értesítjük.

Ha szeretnéd tudni, hogy ez a tagság megfelelő-e számodra, csatlakozz hozzánk egy hónapra a havi eőfizetéssel, és meggyőződhetsz arról, hogy szeretnél-e velünk maradni. 

Hírlevelekben és a közösségi médiában rendszeresen teszünk elérhetővé ingyenes  összefoglalókat.

Légző gyakorlatok:
A szellemi és a lelki síkok összekapcsolására, az elme ellazításának elősegítésére használjuk. A légzőgyakorlatoknak sok formája van, ma már egyre inkább elismerik szerepét az egészség megőrzésében, és helyreállításában is. A megfelelő légzés készíti elő a koncentrációt, az imaginációt és a kontemplációt.


Koncentráció, csend gyakorlás:
Ezen gyakorlás alkalmával megengeded azokat a hamis gondolatokat, amelyek félelemben tartanak, a múltba viszik a figyelmed, vagy a jövőt kutatnád miattuk.  Megenegdésükkel megtanulod csökkenteni ezek jelentőségét. A koncentráció gyakorlása felkészíti az elmét a meditációra, de tanulási és munkateljesítmény javítását célzó módszerként szintén bevált.


Imagináció
: A korábban már érzékelt világunk felidézéséhez és megváltoztatásához.

Relaxált állapotban képeket/szimbólumokat hívunk elő az elmében, méghozzá strukturált, tematikus módon, illetve a felmerülő problémákhoz és az asztro-energetikai aktualitásokhoz igazodva. A belső képek segítségével a lelki folyamatok alakot öltenek, megfoghatóvá válnak.
A meditáció alatt a megengedő, befogadó, elfogadó élmények feldolgozása közben érzelmi tudatosságunk szintje is megemelkedik.

A megfelelően irányított gyakorlatok segítségével pozitív pszichológiai hatások érhetők el. Megfelelő légzési folyamatokkal összehangolva mély lazítási reakciókat is bekapcsol, ami a kontemplációs készség fejlesztéséhez vezet.

Kontempláció: Az interaktív vezetett meditációk gyakorlása közben olyan szimbólumok és információk előhívása is elérhető, amivel kapcsolatban nem volt még korábban tapasztalatunk. Egyé válhatunk a feltétel nélküli szeretet világával, az isteni intelligenciával, magasabb szintű szellemi információkra is nyitottá válunk.

Az Asztroszörf© belső utazásokban ezek az elemek össze vannak kapcsolva, gondosan felépített irányítással juthatsz el az intuíciód fejlődéséhez.

A tárhelyen szereplő tartalomhoz befizetést a követő munkanapon 12 órán belül férsz hozzá leghamarabb.

Ekkor hozzáférést kapsz a tárhelyhez, ahol megtalálod az adott hónapban elérhető tartalmakat, valamint az összes korábbi meditációt. Hónapforduló, vagy évforduló mindig a befizetés dátuma szerint van, ezért szükséges a megelőző napon megújítani a tagságot.

Az asztrológia órák korábbi tartalmai éves előfizetés esetén érhetők el.

A tagsághoz nincs kötve a szerződéskötés, ha nem újítod meg a tagságod, az egyszerűen megszűnik. Utána nem érhető el számodra semmilyen tartalom.

Meggondolás miatt, vagy késedelmes lemondás esetén nincs lehetőségünk visszatérítést fizetni. Az tartalmaink információt szolgáltatnak, ami értelemszerűen nem cserélhető vissza.

Tartalommal, fizetésmódosításokkal és egyebekkel kapcsolatban is fordulj hozzám bizalommal, bármikor elérsz a honlapon feltüntetett elérhetőségeimen.  
Kopcsó Andi

Az online gyakorlás előnyei:

• Bármilyen témában az asztrológiai aktualitások szerint választhatsz gyakorlatot.
• A világ bármely pontjáról kapcsolódni tudsz a közösségünkhöz és ideális akkor is ha számodra nehézséget jelent eljutni egy meditációs órára és így  nincs lehetőséged rendszeresen részt venni ilyen eseményeken.
• A Medinaptár rugalmasabb időbeosztást biztosít így a meditációra szánt időt  könnyebben beillesztheted az életed más tevékenységeihez.
• Megtakaríthatod az utazással eltöltött időt és az életben számos olyan elfoglaltságod előnyben részítheted, amiben fontos, élménydús megtapasztalásaid vannak.
• Ha mégsem szeretnél közösségben meditálni, akkor a tárhely használata anonimitást biztosít, így a gyakorlásod a magánügyed maradhat.

 

A  MEDIKLUB™ alapítója:

Kopcsó Andi

Asztrológus, Meditátor,

Spirituális kísérő, 
Meditációs szimbólum alkotó,
Tarológus
 

JETi jelenléti transzformációs folyamatok,
és az intuitív elme program átadója 

-Teljesen mindegy miben szeretnél változást.
Asztro-energetikai rendszerben élünk, ahol mindig abban a témában érkezik segítség, amiben érdemes változnod.. 

Kérdésed van?

Írj nekem üzenetet: