REGISZTRÁCIÓ:
AZ INGYENES MEDITÁCIÓKRA

Független, spirituális önismeret. Valódi léleképítés.

MIT AD NEKED A MEDIKLUB™ ÉVES ÖNISMERETI MEDITÁCIÓS PROGRAMJA?

ASZTROSZÖRF BELSŐ UTAZÁSOK

A MEDIKLUB™ online rendszerében élő kíséret nélkül is hozzáférsz az interaktív vezetett meditációs tartalmaimhoz, de arra is van lehetőséged, hogy élő, online csoportban tanulj és kapcsolódj közösségi élményekhez.

Az interaktív meditációk megfogalmazása érthető, köznyelvi szimbólikus jelképrendszeren keresztül vezet a belső világodba, majd azon  keresztül a magasabb megértésig. Önállóan haladhadsz, szabadon válogatva a gyakorlatok között.  

A videótár oldalán a Medinaptár fogad, ahol minden nap megtalálod az asztro-energetikai szempontból általánosan  javasolt gyakorlatokat.

A gyakorlásod eredményes lesz akkor is, ha egy kényelmes relax-fotelben végzed azokat. Mint minden spirituális gyakorlásnak ennek a folyamatnak is vannak titkos szintjei, amelyek a gyakorlás révén nyílnak meg számodra.

Az elméd magas szinteken képes tanulni a víziók által. Az érzéseid rezgés szintje, érzékelési készséged, intuíciód fejlődni fog.

A hangom és a kimondott szavaim adják az ösvényt, amik igaz valóságodhoz vezetnek. A tartalom, amit mondok lépésről lépésre segít valódi és egyedi megtapasztalásokhoz.

Hétről-hétre ingyenesen követheted az asztrológiai eseményeket a You-tube csatornámon.   Összeállításaimban  jelezni szoktam, mely gyakorlatok segítenek a feszült helyzetek feldolgozásában. Itt most eszközt kapsz a kezedbe, hogy képessé tedd magad a változásra. Eredményesen gyakorolhatod a félelmeid lekűzdését, indulataid mögött megbújó akaraterőd a valódi céljad szolgálatába állíthatod.

rendszeres gyakorlás spirituális megtapasztalásokat is hoz. Haladhatsz egyedül, a meditációk képi világa segíteni fog, hogy elméd tudatos szövetségesed legyen, ám ha segítséget szeretnél, mindig van lehetőséget kérdéseket feltenni nyivános fórumokon, vagy szeretettel várom a jelentkezésed kedvezményes egyéni konzultációimra is. 

A kedvezményeket előfizetésed szerint tudod igénybe venni.

MEDITÁCIÓK VÁLTOZATAI

Ingyenes tartalom

A MEDIKLUB™videótárát regisztrációd után szabadon böngészheted, ahol lehetőséged van az ingyenes tartalmak kipróbálására is.

Az ingyeneses tartalmak között válogatva is rendszeresen találsz újdonságokat, kipróbálhatsz számos meditációt. Te is hozzánk tartozol, a Mediklub™ közösség ingyenes videóival gyakorolva is is egészen biztosan megtalálod az utat a bensődbe.

Ha később úgy döntesz, hogy csatlakozol a fizetett tartalomhoz és komolyabban is elköteleződnél a gyakorlás mellett, akkor bármikor előfizethetsz a teljes tartalomra is.

Hogy pontosan mikor és mivel érdemes dolgoznod, a Videótárad oldalán a Medinaptárban is megtalálod és természetesen az  Asztro-energetikai összefoglalókban is mindig említést teszek az ingyenes tartalmakról is.

( Asztroszörf videók)

Légző gyakorlatok:
A szellemi és a lelki síkok összekapcsolására, az elme ellazításának elősegítésére használjuk. A légzőgyakorlatoknak sok formája van, ma már egyre inkább elismerik szerepét az egészség megőrzésében, és helyreállításában is. A megfelelő légzés készíti elő a koncentrációt, az imaginációt és a kontemplációt.


Koncentráció, csend gyakorlás:
Ezen gyakorlás alkalmával megengeded azokat a hamis gondolatokat, amelyek félelemben tartanak, a múltba viszik a figyelmed, vagy a jövőt kutatnád miattuk.  Megenegdésükkel megtanulod csökkenteni ezek jelentőségét. A koncentráció gyakorlása felkészíti az elmét a meditációra, de tanulási és munkateljesítmény javítását célzó módszerként szintén bevált. 


Imagináció
: A korábban már érzékelt világunk felidézéséhez és megváltoztatásához.

Relaxált állapotban képeket/szimbólumokat hívunk elő az elmében, méghozzá strukturált, tematikus módon, illetve a felmerülő problémákhoz és az asztro-energetikai aktualitásokhoz igazodva. A belső képek segítségével a lelki folyamatok alakot öltenek, megfoghatóvá válnak.
A meditáció alatt a megengedő, befogadó, elfogadó élmények feldolgozása közben érzelmi tudatosságunk szintje is megemelkedik. 

A megfelelően irányított gyakorlatok segítségével pozitív pszichológiai hatások érhetők el. Megfelelő légzési folyamatokkal összehangolva mély lazítási reakciókat is bekapcsol, ami a kontemplációs készség fejlesztéséhez vezet.

Kontempláció: Az interaktív vezetett meditációk gyakorlása közben olyan szimbólumok és információk előhívása is elérhető, amivel kapcsolatban nem volt még korábban tapasztalatunk. Egyé válhatunk a feltétel nélküli szeretet világával, az isteni intelligenciával, magasabb szintű szellemi információkra is nyitottá válunk.

Jelentkezési tudnivalók:

Jelentkezés:

.

Szeretettel várlak, gyere és kapcsolódj egyéb programjaimhoz is:

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

További vélemények, tapasztalatok:

Szeretettel várlak, gyere és kapcsolódj személyesen is:

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem

हिरण सवार

Megnézem