ONLINE MAGÁNÓRÁK
AZ INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSÉVELSPIRITUÁLIS ÖNAZONOSSÁG

Spirituális önismeret (alapok)

⚚ Magánórák✓ ⚚ Online✓ ⚚ 7 találkozó ✓ ⚚ 3 hónap ✓ ⚚ bónuszok ✓

Az intuíció jelentőségéről:

Az intuíció egy olyan belső érzés vagy megérzés, amely segít  információkat és tudást kapni anélkül, hogy tudatosan gondolkodnánk vagy érvelnénk. Az intuíció gyakran az ösztönös, spontán reakciók és döntések hátterében áll,  magasabb nézőpontok szerinti irányba vezeti a figyelmünket, amikor a racionalitás vagy logika nem elegendő.


Az intuíció segíthet az új helyzetekben, problémák megoldásában és az érzelmek megértésében is.
Az intuíció egyfajta belső bölcsesség, amely a legkülönbözőbb élethelyzetekben támogat a megnyilvánulásban és a kommunikációban .

  1. Segít  meghozni gyors és helyes döntéseket anélkül, hogy hosszú ideig gondolkodnánk.
  2. Segítségével könnyebben érzékelhetjük és értelmezhetjük a rejtett jeleket és információkat a környezetünkből.
  3. Támogat a kreatív gondolkodásban és az új ötletek generálásában.
  4. Jobban megérthetjük mások érzelmeit és szándékait.
  5. Az intuíció használata segít összehangolni az elmét és az érzelmeket, és megerősíti az önismeretet.

Ami gátolja mindezt:

Elménk működése ösztönösen a problémák megoldásából származó eredményekre fókuszál, ám így a problémák létrehozását tartja elsődlegesnek. 

Ennél lényegesebb, fontosabb volna, hogy a céljaink elérésére fókuszáljunk, és tudatos figyelemmel, fejlett intuícióval legyünk jelen az így felmerülő sorsfeladatokban

 

TRANSZENDENS SORSALKOTÁS

Közös munkánk során tételesen levezetjük téves hitrendszereidet, az egó téves reflexdöntéseit, valamint az általad választott problémákat vesszük górcső alá. Ezek alapján  gyakorlunk módszereket, technikákat a problémák megoldásához.

Alaposan megvizsgáljuk, hogy a problémád milyen hitrendszerek működtetik, és rávilágítunk hogyan tudod limitáló, korlátozó hitrendszereidet szépen fokozatosan semmissé tenni.

 

Tudattalan, programszerű döntéseid helyett megadhatod az ösztön világának is  a választás lehetőségét, megnyílik az út a valódi változás felé. Valódi tudatosságot és érzelmi stabilitást hoz az életedbe a spirituális önismereti munka:

  • Megismerheted, hogy milyen összefüggések vannak az akarati tevékenységek, az érzelmek, a cselekvés, a hiány, a neheztelés, az emberi kapcsolataid és az energetikai rendszered között.
  • Megfigyeljük az elfojtások nélküli „nemcselekvés” helyes érzelmi és szellemi hozzáállását. Nagyon fontos, hogy képes legyél kihozni a figyelmed a zaklatottság állapotából és el tudj jutni érzelmileg olyan rezgéstartományba, amiben tisztán érzékeled, hogy zaklatottságod oka nem az, amit annak hittél.
  • A boldogság és a belső béke egyik kulcsa megbocsátani magadnak és mindenki másnak is az életedben. A megbocsátás szintén energetikai állapot, aminek elérésére nem az egót kényszerítjük, hanem az elmét tanítjuk.
  • Az alulinformált árnyékrészek rezgését fontos kivezetni a finomenergetikai rendszerünkből, amire csak megfelelő avatottsággal vagyunk képesek. Az avatottság gyakorlottságot jelent, nem pedig egy spirituális szertartást.

 

Minél többet ismersz így magadból, félelmeidből annál inkább látni fogod magad a valódi megvalósításokban, az eredményekben, és a félelmek világából egyre inkább a szeretet világába, a jelenlétbe, a bőségbe helyezed magad. Valódi tapasztalat lesz számodra, hogy van lehetőséged dönteni a káros gondolatok megváltoztatásáról.

Ez a folyamat online konzultációk alkalmával történik, jellemzően kéthetente találkozunk, így két-három hónap szükséges a teljes átadásához. 

Mi történik az online találkozókon?

Az alábbiakban elolvashatod, mire számíthatsz a hat online találkozó alkalmával:

A találkozók kedd, szerda, vagy  csütörtöki napokon történnek, hetente, vagy kéthetente a késő délutáni órákban.


FELMÉRŐ KONZULTÁCIÓ

0.


TALÁLKOZÓ

Tudatos fókuszba helyezzük, hogy valójában mi tesz, vagy tenne boldoggá.

Az asztrológiai születési képleted, valamint a sorsfolyamataid figyelembevételével meghatározzuk az elméd probléma gyártó és megoldó alapelveit.
Figyelembe vesszük a születési asztrológiai képleted karmikus vonatkozásait. A nulladik találkozóra külön is foglalhatsz időpontot, ára 33 000 Ft/90-120 perc, amely  3 hónapon belül jóváírható a teljes folyamat árából.

🗓 Azonnali időpont foglalás ide kattintva!          ☎️ Időpont egyezetése: + 36 30-361-42-42

1.


TALÁLKOZÓ

Megtanulunk egy nyelvet beszélni:
Újradefiniáljuk a hiány, a vágy, a félelem, a tudattalan önazonosulás és a képzelet fogalmait és megvizsgáljuk azt is, hogy ezen fogalmak mögött milyen hitrendszereket működtettél tévesen.
Az így létrehozott eszközeiddel önállóan is dolgozhatsz a későbbiekben, folyamatosan fejlesztheted a tudatos jelenléted.

2.


TALÁLKOZÓ

Mindenkinek vannak  örökölt vagy tanult programszerű működési elvei. Ezt általában bizonyos élethelyzetek aktiválják, amik az asztrológiai képletben jól láthatók. Ezen a találkozón részletesen kibontjuk ezt a programot, és láthatóvá tesszük, az egó túlélési stratégiáját. Megérted majd, hogy amikor a leginkább szeretnél jól csinálni, hogyan tartod magad az unalomig ismétlődő keretek között. Megérted mit is jelent BEAKTIVÁLVA lenni.

3-4


TALÁLKOZÓ

A beaktivált elmével foglalkozunk, olyan elmetrükkökkel dolgozunk, amivel az aktiváció megszüntethető, valamint segítjük azt is, hogy éberebben érzékelj. Az éberség elengedhetetlen ahhoz, hogy egy-egy élethelyzetben, az események történése, megélése közben is fel tudd ismerni, hogy éppen mikor kapcsolsz „robotpilóta üzemmódba”.

5.


TALÁLKOZÓ

Célkitűzés, manifesztációs eszközök és a hozzá kapcsolható vizualizációs folyamatok gyakorlása.

Ebben a folyamatban a célokat határozunk meg számodra méghozzá minden életterületen. Olyan egyszerű rutinok bevezetését indítjuk el, aminek alkalmazásával a fókuszt a problémamegoldás helyett a céljaidon tarthatod.

6.


TALÁLKOZÓ

Felkészülés az önálló gyakorlásra, a felmerülő kérdések megbeszélésével.

Átnézzük az előtted álló hónap feladatait és gyakorlati tervet állítunk össze, hogy minél éberebb figyelemmel átadhasd magad a tudatos jelenlétnek, az intuíciód erőteljesebb működésével.

Az online találkozók menete:

A választott idősávod időtartamában 7 alkalommal találkozunk.
A nulladik konzultáció ára jóváírható a teljes árból, ha erre előzőleg külön jelentkeztél.
A találkozók rendszerint kéthetente történnek a hét kijelölt napján ugyanabban az időpontban, amit igény szerint módosíthatunk.

Találkozók Online videó-hívásban:
Alkalmazás: Google Meet, vagy külön kérés esetén Facebook Messenger  

🗓 Mikor lesznek a konzultációk?
-A konzultációsorozathoz rendelkezésre álló időszakot adott idősávon belül a jelentkezéskor tudod kiválasztani. 
A pontos időpontokat ezen időintervallumon belül jelöljük ki, melynek megbeszélése telefonon történik.
A nulladik konzutáció rendszerint hétfői napokon, a továbbiak kedd, szerda, vagy csütörtöki napokon, amit rendszeressé teszünk.
( Pl. minden második hét szerda 18:30, vagy hetente kedden 16:00 stb..)

 

TÚL A HIPNÓZISON 

SPIRITUÁLIS ÖNAZONOSSÁG

ALKOSD MAGAD A SORSODAT:

ESZKÖZÖKET KAPSZ ÉS MEGTANULOD  HASZNÁLNI IS.

FIGYELEM!

A KONZULTÁCIÓIM NEM CERTIFIKÁCIÓS PROGRAMOK ÉS NEM TERÁPIÁS TEVÉKENYSÉGEK!

MINDAZOKNAK AJÁNLOM, AKIK ÖNISMERETÜKET, CSELEKVÉSÜK TUDATOSSÁG SZINTJÉT, JELENLÉTÜKET ÉS ÖNSZERETET KÉSZSÉGEIKET SZERETNÉK FEJLESZTENI.

JELENTKEZÉSI LAP

EGYÉNI
TS KONZULTÁCIÓK
Online

A folyamat célja:

1. Tanulás spirituális önismeretben. Szemléletfejlesztő konzultációk, spirtuális önismeret  holisztikus szemléletű megközelítéssel, az intuitív 

2. Téves önazonosulás érzelmi lenyomatainak felkutatása az ego mozgatórugóinak és az  idegen érzelmek tudatossá tételével. A sorsfolyamatokból eredő gondolkodási problémák érzelmi stratégiájának kidolgozása.

3. Asztroszörf kíséret • Karmatengely küldetés
Sorsalkotás az asztrológiai hatások figyelembevételével. 

Rendelkezésre álló időtartam:
az első alkalomtól számított 3 hónap.

Konzultációk időtartama:  90-120 perc

Az alapfolyamathoz kapcsolt bónuszok:

JELENTKEZÉS

TRANSZCENDENS SORSALKOTÁS
🎫 7 alkalom • 180 000.- Ft

Adatok megadása:
Számlázási adatok:
Választott szolgáltatás:
Nyilatkozatok:

Vélemények, tapasztalatok:

“Drága Andi!

Idén márciusban kerestelek meg Téged, mert egy nagy szerelmi csalódás miatt nem találtam a helyemet az életemben.

Úgy vágtam bele, hogy ha valóban tud segíteni a módszered, akkor valóban életem legjobb befektetését fogom megtenni és elnézve az elmúlt évemet, ez tökéletesen alá is támasztja és igazolja 🙂


Az első két hónapba nagy látható változások nem történtek körülöttem, inkább bennem. Rengeteg haragot és feszültséget sikerült kitisztítani magamból, A nőiességemmel is kezdtem megbékélni és elfogadásba kerültem. Sok kapcsolatom rendeződött és meggyógyult, de volt, ami eltűnt.


Persze volt nagy hullámvölgyem is, de te mindig átsegítettél és ezért végtelen, hálát és köszönetet érzek. Volt egy hónap, amikor újra jöttek vissza a nehézségek, de idővel rájöttem, hogy átrendeződést segített ez az időszak.


Úgy érzem, hogy rátaláltam az életfeladatomra is, amit majd jövőre fogok megvalósítani.


Megjelent az életemben a társ is, amiért szintén nagyon hálás vagyok.

Jelenleg a munkahelyet és a párkapcsolatot teszem rendbe, ami bevallom nem kis kihívást jelent, de állok elébe. 

Úgy érzem haladok előre, és a negatív hitrendszereim úgy omlanak le rólam, közben meglátom magam, hogy ki vagyok igazán önmagamként.


Azt az önzetlen figyelmet, szeretetet és kedvességet, amit irántam tanúsítasz kevesektől kaptam és nem tudom neked eléggé megköszönni egész életemben.


Köszönlek Andi! <3

Nóri”