A rejtett vágyak felfedezése

..AHOGYAN BELSŐ VILÁGUNK RENDEZÉSÉT GYAKOROLJUK, A KÜLVILÁG TOVÁBB VEZETI A MEGVALÓSULÁST.

Karmikus programok a Lilit által jelölt témában:

Az asztrológiai képletből megismert Lilith pozíciója nagy segítséget jelenthet számodra az önismeret terén. Amikor tudatosan foglalkozunk a születési képleted Lilith helyzetével, nagyobb mélységbe hatolhatsz saját rejtett vágyaid, félelmeid és elfojtott részeid megértésében.


Ezek a karmikus témák általában kapcsolódnak az elfojtott érzelmekhez, a tabukhoz, a szexualitáshoz, a hatalomhoz és az árnyékoldalhoz.

Ha hajlandó vagy az asztrológiai ismereteket alkalmazni az önismereti munkádban, számos pozitív eredményre számíthatsz.

Például:

  1. Mélyebb önismeret: A Lilith-pozíció ismerete segíthet abban, hogy jobban megértsd saját viselkedési mintáidat és reakcióidat. 

  2. Önelfogadás: Az árnyék oldalaid megértése és elfogadása segíthet abban, hogy teljesebben és elfogadóbban lássd önmagadat.

  3. Személyes fejlődés: Az asztrológiai ismeretek tudatos használata lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyabban dolgozz azon a területen, ahol a Lilith-pozíciód hat. Ezáltal könnyebben kezelheted az esetleges kihívásokat és fejlődhetsz az adott területen.

  4. Személyes kapcsolatok: Az önismereti munka segíthet abban, hogy jobban megértsd mások viselkedését és reakcióit, ezáltal harmonikusabb kapcsolatokat alakíthatsz ki másokkal.

Mi történik az online találkozókon?

Karmafeltáró konzultáció – Jelenléti transzformációs gyakorlatsorral.

Itt lehetőséged nyílik arra, hogy lásd ezen a elfojtott energiáknak a téves működtetését, és megértsd hogyan befolyásolják az életed a veszteségek irányába.

Megismerkedsz a Jelenléti transzformáció gyakorlatával, melynek rendszeres gyakorlásával  a javadra tudod fordítani a rejtett erőidet.
Ütős és gyakorlatias foglalkozásra számíthatsz.

Találkozó Online videóhhívásban:
Alkalmazás: Google Meet, vagy külön kérés esetén Facebook Messenger  

💸 Ár: 33 000.- Ft
🕐 Időtartam: 90-120 perc

(Ennek a konzultációnak az ára jóváírható az előző életeket feldolgozó egyéni folyamat árából, ha a kesőbbiekben szeretnél komolyabban is elköteleződni ebben a mélyreható spirituális önismereti munkában.)

Szeretettel várlak!