Szemináriumok Kopcsó Andival 2023.

HÍREK:

   – Egyéni kurzus alapképzésére jelenleg nincs szabad hely.
Szeptemberi kezdéssel tudom fogadni a jelentkezést, ha ez megfelel, jelezd üzenetben a jelentkezési lapon.

TUDATOS SORSALKOTÁS
ONLINE MAGÁNÓRÁK

SPIRITUÁLIS ÖMISMERET
EGYÉNI KARMAOLDÓ KURZUS

TÚL A HIPNÓZISON - SPIRITUÁLIS ÖNAZONOSSÁG
Tanulunk, cselekszünk és az életed megváltozik

Azok a tudatos döntéseink, amik az egó számára elvárható eredményeket kellene hogy hozzanak, nagyon sokszor ellentmondásban állnak a mélytudatban megbújó karmikus hitrendszerekkel, vagy a gyermek korban rögzült limitáló hitrendszerekkel.

Ezek az ösztönösen, csak a tudatalattiban működő logikai rendszerek: 

 • intelligenciával rendelkező szerepszemélyiségekként  hoznak döntéseket,

 • használják az életerőnket úgy, hogy nincs is róla tudomásunk. 

A tudattalanban működő hitrendszerekre, alkukra, elvekre logikai összefüggésekre nem látunk rá, csupán vagy az eredményeit tapasztaljuk:  értehetetlen kudarcok, betegségek, megromló élethelyzetek, kapcsolati válságok, vagy a teljesítményben megnyilvánuló nehézségek formájában.

Ezen téves gondolatrendszereid felfejtésével és semmissé tételének módszereivel foglalkozunk, spirituális önismereti munka során.

1. Megvizsgáljuk mitől ismétlődik valami az életedben, vagy mi korlátoz

Spirituális önismeret (alapok)

⚚ Magánórák✓ ⚚ Online✓ ⚚ 6 találkozó ✓ ⚚ 3 hónap ✓ ⚚ bónuszok ✓

 

Tételesen levezetjük téves hitrendszereidet, az egó téves reflexdöntéseit, valamint az általad választott problémákat vesszük górcső alá. Ezek alapján  gyakorlunk módszereket, technikákat a problémák megoldásához.

Alaposan megvizsgáljuk, hogy a problémád milyen hitrendszerek működtetik, és rávilágítunk hogyan tudod limitáló, korlátozó hitrendszereidet szépen fokozatosan semmissé tenni.

 

Ösztönös, tudattalan döntéseid helyett megadhatod az ösztön világának is  a választás lehetőségét, megnyílik az út a valódi változás felé. Valódi tudatosságot és érzelmi stabilitást hoz az életebe a spirituáli önismereti munka:

  • Megismerheted, hogy milyen összefüggések vannak az akarati tevékenységek, az érzelmek, a cselekvés, a hiány, a neheztelés, az emberi kapcsolataid és az energetikai rendszered között.
  • Megtanuljuk az elfojtások nélküli „nemcselekvés” helyes érzelmi és szellemi hozzáállását. Nagyon fontos, hogy képes legyél kihozni a figyelmed a zaklatottság állapotából és el tudj jutni érzelmileg olyan rezgéstartományba, amiben tisztán érzékeled, hogy zaklatottságod oka nem az, amit annak hittél.
  • A boldogság és a belső béke egyik kulcsa megbocsátani magadnak és mindenki másnak is az életedben. A megbocsátás szintén energetikai állapot, aminek elérésére nem az egót kényszerítjük, hanem az elmét tanítjuk.
  • Az alulinformált árnyékrészek rezgését fontos kivezetni a fimomenergetikai rendszerünkből, amire csak megfelelő avatottsággal vagyunk képesek. Az avatottság gyakorlottságot jelent, nem pedig egy spirituális szertartást.

 

Minél többet ismersz így magadból, félelmeidből annál inkább látni fogod magad a valódi megvalósításokban, az eredményekben, és a félelmek világából egyre inkább a szeretet világába, a jelenlétbe, a bőségbe helyezed magad. Valódi tapasztalat lesz számodra, hogy van lehetőséged dönteni a káros gondolatok megváltoztatásáról.

Ez a folyamat online konzultációk alkalmával történik, jellemzően kéthetente találkozunk, így három hónap szükséges a teljes átadásához. Kombinálható  a belső gyermek és az előző életes programok feldolgozásával is.

Megszüntetjük a változást gátló tényezőket

A Tudat a karma és a belső gyermek:

Ösztönös, érzelmi láncolattal összekapcsolt cselekvések okainak megvilágítása, oldás

 -Tudtad, hogy gyermekkorban hipnózisban tanultad meg a legalapvetőbb  szokásaid, módszereid a céljaid elérésére?

Bizonyos érzésekhez, érzelmi állapotokhoz törvényszerűségeket rendelt az elméd, s ha az érzés nagyon kellemetlen volt, akkor az egészet lefojtottad elméd tudattalan régióiba. Ezek beépültek a személyiségedbe, és  ösztöni erővel irányítanak.

Mélyüléseken ismerkedhetsz meg azokkal a belső szerepszemélyiségeiddel, akik szélsőséges hiedelmeket és terheket hordoznak magukon, vagy magukban.

A belső gyermek részek idegen érzelmek, amit sokszor energiaként írnak le, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy inkább nevezhetők intelligenciával rendelkező belső szervező erőknek, amik terheket, nehézségeket hoznak életünkbe.
Az értelmes (felnőtt)  működésünket észrevétlenül alakítják át, éppen úgy, mint amikor vírus kerül a számítógépbe. 

Gyermekkori tapasztalataink tehát nem kívánt eredményeket hoznak  a mostani életünkbe is.
Pl. értéktelenség, rémület, bizalmatlanság érzését hozhatja a gyermekkori bántalmazás, vagy tartós lelki zsarolás is.

Ebben a folyamatban megismered belső családrendszered.
Megtanulod, hogy csak jó van benned.  Megtanulod hogyan változhatsz, maradhatsz bátor, derűs és optimista a legkétségbeejtőbb élethelyzetekben is.

2. Öveket becsatolni, itt jön a szabad akarat

A megvalósítás, valós cselekedetek, sorsalkotás, útravaló:

⚚ Magánórák✓ ⚚ Online✓ ⚚ 6-12 találkozó ✓ ⚚ 4-6 hónap ✓ ⚚ kedvezmények ✓

Konzultációs sorozat, mely életvezetési kíséretnek is kérhető. Asztroszörf coaching a karmatengely küldetéshez, mely rendszerint gyakorlatok, házi feladatok, egyfajta stratégia kidolgozásával zárul, így útmutatást adnak az felismerések gyakorlatba való átültetésére.

  • Elindulunk az egyéniséged irányába. Meghatározzuk a célt és azt is, hogy hová szeretnél eljutni rövid és hosszútávon.
  • Figyelemmel kísérjük, hogy az aktuális asztrológiai hatások miben támogatnak, hogyan befolyásolják a karmatengelyed kiegyensúyozását.
  • Előnyben részesítjük azokat a tennivalókat, amik támogatják a kibontakozásod. Megtanulod látni saját magad abban a helyzetben, amit valójában magadnak álmodtál.
  • Falak helyébe ösvényeket építünk, amiken járva a szabadságod felé haladsz. Aztroszörf meditációkkal, mélyülésekben helyreigazítjuk a felmerülő belső, érzelmi akadályokat.
  • Megtanulsz emlékezni arra, hogy hol rejlik a valódi erőd. Megtanulunk észlelni és befogadni mindent, ami utat nyit a benned is lobogó tűznek, életerőnek.

Tartós megingathatatlan magabiztosságot építünk, ami az önszeretetetből táplálkozik. És a legfontosabb: megtanulod elengedni a múltat és nem fogsz félni a jövőtől…  

 

Ez a folyamat online konzultációk alkalmával történik, kombinálható  a belső gyermek és az előző életes programok feldolgozásával is.
Kérhető az alapcsomaghoz, vagy az alapcsomag elvégzése után bérletes kedvezményekkel is.

 

TÚL A HIPNÓZISON 

SPIRITUÁLIS ÖNAZONOSSÁG

ALKOSD MAGAD A SORSODAT:

ESZKÖZÖKET KAPSZ ÉS MEGTANULOD  HASZNÁLNI IS.

FIGYELEM!

A TUDATOS SORSALKOTÁS

RÉSZVÉTEL A SORSFELADATAINKBAN

A KURZUSAIM NEM CERTIFIKÁCIÓS PROGRAMOK ÉS NEM TERÁPIÁS TEVÉKENYSÉGEK!

MINDAZOKNAK AJÁNLOM, AKIK ÖNISMERETÜKET, CSELEKVÉSÜK TUDATOSSÁG SZINTJÉT, JELENLÉTÜKET ÉS ÖNSZERETET KÉSZSÉGEIKET SZERETNÉK FEJLESZTENI.

JELENTKEZÉS EGYÉNI
KARMAOLDÓ KURZUSRA
Online

A karmaoldó kurzus célja:

1. Tanulás spirituális önismeretben. Szemléletfejlesztő konzultációk, spirtuális önismeret  holisztikus szemléletű megközelítéssel. 

2. Előző inkarnációk és a belső gyermek érzelmi lenyomatainak felkutatása előző életek és idegen érzelmek tudatossá tételével. A karmikus lenyomatokból eredő gondolkodási problémák érzelmi stratégiájának kidolgozása.

Előző életek, köztes lét és a magzati kor limitáló hitrendszereinek transzformációival.

3. Asztroszörf kíséret • Karmatengely küldetés
Sorsalkotás az asztrológiai hatások figyelembevételével. 

Rendelkezésre álló időtartam:
az első alkalomtól számított 4-6 hónap.

Konzultációk időtartama:  90-120 perc

Az alapképzéshez kapcsolt bónuszok:

Az alapcsomag ára: 185 000.- Ft
A kiegészítő csomag is választható.
 A feltüntetett árak az alapcsomaghoz kapcsolt kedvezményt tartalmaznak.

ÁRAK, BEIRATKOZÁS

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és jelöld meg a választott témákat:

(Az alapcsomag kötelező)

Az alapcsomaghoz tartozó kiegészítő csomagok külön is rendelhetők, hozzá kapcsolva egyszeri kedvezményt tartalmaznak.JELENLEG VÁLASZTHATÓ FOLYAMATOK:
Nyilatkozatok:
Adatok megadása:
Számlázási adatok: