ASZTROSZÖRF - MEDITÁCIÓS EST AZ AKTUÁLIS BOLYGÓENERGIÁKKAL
Tudatos teremtésben az előreinduló Marssal

Már javában a fergeteg havában járunk, és nélkülözhetetlen, hogy tudatosak legyünk érzelmi folyamatainkra.

Az éves Tarot kirakásban  az év ezen időszakára az ördög lapját húztam, és bizony ez a nagyon is élettel teli lap, a Mars erőket mozgató energetikai rendszerrel analóg.

A Mars Január 13-án fejezi be retrográd mozgását. Kulcsfontosságú tudatos figyelemmel lennünk arra az érzelmi energiára, amit hátrálásának időszakában hozott.

Nélkülözhetetlen, hogy az időközben felmerülő haragot, frusztrációt neheztelést feldolgozzuk, a benne lévő energiát helyes mederbe tereljük, mert ez az erő késztet bennünket mozgásra.

Nagyon fontos, hogy ahelyett, hogy palástolnánk dühünket, meg kell próbálni felismerni rossz érzéseinket.

Az ördög lapja ezen időszakra jelezte már, hogy a tömegtudatban nagy mennyiségben felgyülemlett a harag.  Kavarog már egy ideje ez a felszín alatt, ami nem kevés fejfájást okozhat.

Ha álmatlanság gyötör, túl sok a stressz az életünkben sokat számít, hogy megfelelő módon feldolgozzuk az érzéseket.

Lényeges gondoznunk magunkban mindezt, hogy az előre induló Mars ne vigyen majd a manipulatív játszmák színpadára. Legfőképpen ne tegye erőszakossá a világunkat.

Nagyon sokszor okozza az önbizalom leépülését is a hátráló Mars időszaka, mert nem tudjuk, hogy minek kellene bennünk mozdulni, és nem értjük, hogy miért nem sikerül valami.  Ha emiatt kialakul bennünk az érdemtelenség érzése, akkor az előre induló Mars önsorsrontó folyamatot is indukálhat.

🗓 Kapcsolódó esemény:
TEREMTŐ BOLYGÓMEDITÁCIÓ

✨ -A januári bolygómeditáció napján, 18-án a Merkúr is befejezi hátráló mozgását. 

Este nyolc órakor, amikor a meditációt tartjuk,  az éppen lendületbe jövő Merkúr uralta Ascendens vonalával lép  teremtő fényszögbe a Mars.

✨ -A gondolkodás és az információ értelemre hangolt áramoltatása segít helyreigazítani a téves hitrendszereinket, itt a lehetőség a korrigálásra, és a cselekedeteink tudatos megtervezésére.

✨ -A Nap és a Plútó együttállása segít a karmikus kötődéseink feloldásában. E két planéta a Szaturnusz uralma alá esik, ami azt jelenti, hogy érdemes az akaratunkat és a vágyainkat alapos érzelmi tudatossággal ápolni. 

✨ -A meditációs est idején a Szaturnusz támogatni fogja a hétköznapi rutinjaink szinkronicitásait, ezzel is segítve a zűrzavarban való eligazodást.

Nagyon sok szeretettel várlak, kapcsolódj a csapatunkhoz:

Helyszín: Google Meet

Téma: Rövid előadás az aktuálisan működő aspektusokról, szerepszemélyiségekről, ezt követően együtt meditálunk.

A Mars erő az önfelfedező életet ígéri, ahol az egyén lassan eltávolodik a külső elvárásoktól és az áldozati alkalmazkodástól.

“Légy önmagad. Mindenki más már foglalt.” – Oscar Wilde

Ne feledd, a sors a te kezedben van. Te vagy a történeted írója, önmagad ura. Amikor megtanulod szeretni önmagad, és megérted, hogy te nem csak a tested vagy, ráérzel mit jelent Teremtőként élni.

Az történik aminek a megfigyelésére készen állsz. Az változik, amit elvállalsz. 


💸 -Ár 5 000.- Ft

A résztvevők a program meditációs anyagát a Mediklub™ tárhelyén a későbbiekben is meg tudják hallgatni.

A program időpontja: 2023. január 18. (szerda) 19:30 – 20:45

Hozzájárulás: 5 000.- Ft

Helyszín: Google Meet (Online)

 REGISZTRÁCIÓ EGYSZERI ALKALOMRA 
 ⬇︎

KLIKK IDE

BÉRLETEK

Telihold est bérlet

Ezzel a bérlettel 2023. januárjától - júniusig minden hónapban érvényes belépőd lesz a Telihold estekre. A bérleted mellé ajándékba kapod az aktuális havi újhold meditációkat, amiket a Mediklub™ tárhelyén érsz majd el, számos ingyenes gyakorlattel együtt.
Fél év/6 alkalom
MÁR NEM RENDELHETŐ

FÉL ÉVRE SZÓLÓ BÉRLET
TELIHOLD ESTEKRE

MEDIKLUBOS BÉRLET

Ezzel a bérlettel 2023. januártól - júniusig eléred a bolygómeditációs eseményeket és a Telihold esteket is. Egyúttal örökös hozzéférést kapsz a Mediklub™ tárhelyére feltöltött gyakorlatokhoz is.
MEGRENDELÉS

MEDIKLUBOS BÉRLET
12 BELÉPŐVEL

A MEDIKLUB GYAKORLATAI:

MEDIKLUB™ 2023. I. Félév

A PROGRAMHOZ TARTOZÓ ÉLŐ, ONLINE RENDEZVÉNYEK

✨🗓  JANUÁR

✨🗓  FEBRUÁR

✨🗓  MÁRCIUSI ESEMÉNYEK

✨🗓  ÁPRILISI ESEMÉNYEK

✨🗓  MÁJUSI ESEMÉNYEK

✨🗓  JÚNIUSI ESEMÉNYEK