ASZTROSZÖRF - REGGELI MEDITÁCIÓ

 

TELJESEN MINDEGY, MIBEN SZERETNÉL VÁLTOZÁST.
  ASZTRO-ENERGETIKAI RENDSZERBEN ÉLÜNK,
AHOL MINDIG ABBAN A TÉMÁBAN ÉRKEZIK A SEGÍTSÉG,
AMIBEN ÉRDEMES VÁLTOZNOD..


Kopcsó Andi

 

Állítsd meg a világot, ha szeretnél egy kicsit kiszállni.. Képes vagy rá és csak rajtad áll, hogy meg is teszed-e.

A Mediklubban  a péntek reggeleket élő, online  asztroszörfözéssel kezdjük. Itt lehetőséged van kipróbálni, hogy az aktuálisan zajló asztro-energatikai hatásokkal hogyan lehet együttmozdulni, tanulni, utazni, oldani, felismerni.

Gyakorolj velünk:

Helyszín: Google Meet

💸 -Részvétel: 3 000.- Ft

Ha marad időd a meditáció után és vannak kérdéseid, esetleg szeretnéd megosztani élményeidet lesz rá lehetőség.

Gyere 🙂

 

Szeretettel várlak:
Andi 

 

JELENTKEZÉS A REGGELI MEDITÁCIÓRA

A MEDIKLUB™ BÉRLETEK:

Szeretettel várlak, gyere, kapcsolódj és gyakorolj velünk:


A MEDIKLUB™ online rendszerében élő kíséret nélkül is hozzáférsz az interaktív vezetett meditációs tartalmaimhoz, de arra is van lehetőséged, hogy élő, online csoportban tanulj és kapcsolódj közösségi élményekhez.

 1. A videótár oldalán a Medinaptár fogad, aminek segítségével  asztro-energetikailag legideálisabb időponthoz hangolhatod a gyakorlásod.

   

 2. Az interaktív meditációk megfogalmazása érthető, köznyelvi szimbólikus jelképrendszeren keresztül vezet a belső világodba, majd azon  keresztül a magasabb megértésig. Önállóan haladhadsz, szabadon válogatva a gyakorlatok között.

   

 3. A gyakorlásod eredményes lesz akkor is, ha egy kényelmes relax-fotelben végzed azokat. Mint minden spirituális gyakorlásnak ennek a folyamatnak is vannak titkos szintjei, amelyek a gyakorlás révén nyílnak meg számodra.

 4. Az elméd magas szinteken képes tanulni a víziók által. Az érzéseid rezgés szintje, érzékelési készséged, intuíciód fejlődni fog.

   

 5. A hangom és a kimondott szavaim adják az ösvényt, amik igaz valóságodhoz vezetnek. A tartalom, amit mondok lépésről lépésre segít valódi és egyedi megtapasztalásokhoz.

Hétről-hétre ingyenesen követheted az asztrológiai eseményeket a You-tube csatornámon.   Összeállításaimban  jelezni szoktam, mely gyakorlatok segítenek a feszült helyzetek feldolgozásában. Itt most eszközt kapsz a kezedbe, hogy képessé tedd magad a változásra. Eredményesen gyakorolhatod a félelmeid lekűzdését, indulataid mögött megbújó akaraterőd a valódi céljad szolgálatába állíthatod.

rendszeres gyakorlás spirituális megtapasztalásokat is hoz. Haladhatsz egyedül, a meditációk képi világa segíteni fog, hogy elméd tudatos szövetségesed legyen, ám ha segítséget szeretnél, mindig van lehetőséget kérdéseket feltenni nyivános fórumokon, vagy szeretettel várom a jelentkezésed kedvezményes egyéni konzultációimra is. 

A kedvezményeket előfizetésed szerint tudod igénybe venni.