Meditációk és asztrológiai hatások összehangolása a Mediklubban!
ASZTROSZÖRF BELSŐ UTAZÁSOK

ÉVES ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE

Közösségi tér, 

ahol találkozik a tudatos meditáció 

és az asztrológiai hatások megélése egy új, interaktív formában.

TELJESEN MINDEGY, MIBEN SZERETNÉL VÁLTOZÁST.
  ASZTRO-ENERGETIKAI RENDSZERBEN ÉLÜNK,
AHOL MINDIG ABBAN A TÉMÁBAN ÉRKEZIK A SEGÍTSÉG,
AMIBEN ÉRDEMES VÁLTOZNOD..

Kopcsó Andi
A Mediklub™ alapítója

MIT AD NEKED A MEDIKLUB™ MEDITÁCIÓS PROGRAMJA?

A Mediklubban találsz légző gyakorlatokat, koncentrációs gyakorlatokat és fejlesztő gyakorlatokat is. 

Az Asztroszörf© belső utazásokban ezek az elemek össze vannak kapcsolva, gondosan felépített irányítással jutsz el azokba a mély lelki folyamatokba, ahol az alábbiakat tapasztalhatod meg:

A MEDIKLUB™ meditációs rendszerének felépítése:


A MEDIKLUB™ online rendszerében élő kíséret nélkül is hozzáférsz az interaktív vezetett meditációs tartalmaimhoz, de arra is van lehetőséged, hogy élő, online csoportban tanulj és kapcsolódj közösségi élményekhez.

  1. A videótár oldalán a Medinaptár fogad, aminek segítségével  asztro-energetikailag legideálisabb időponthoz hangolhatod a gyakorlásod.

  2. Az interaktív meditációk megfogalmazása érthető, köznyelvi szimbólikus jelképrendszeren keresztül vezet a belső világodba, majd azon  keresztül a magasabb megértésig. Önállóan haladhadsz, szabadon válogatva a gyakorlatok között.

  3. A gyakorlásod eredményes lesz akkor is, ha egy kényelmes relax-fotelben végzed azokat. Mint minden spirituális gyakorlásnak ennek a folyamatnak is vannak titkos szintjei, amelyek a gyakorlás révén nyílnak meg számodra.

  4. Az elméd magas szinteken képes tanulni a víziók által. Az érzéseid rezgés szintje, érzékelési készséged, intuíciód fejlődni fog.

  5. A hangom és a kimondott szavaim adják az ösvényt, amik igaz valóságodhoz vezetnek. A tartalom, amit mondok lépésről lépésre segít valódi és egyedi megtapasztalásokhoz.

Hétről-hétre ingyenesen követheted az asztrológiai eseményeket a You-tube csatornámon.   Összeállításaimban  jelezni szoktam, mely gyakorlatok segítenek a feszült helyzetek feldolgozásában. Itt most eszközt kapsz a kezedbe, hogy képessé tedd magad a változásra. Eredményesen gyakorolhatod a félelmeid lekűzdését, indulataid mögött megbújó akaraterőd a valódi céljad szolgálatába állíthatod.

rendszeres gyakorlás spirituális megtapasztalásokat is hoz. Haladhatsz egyedül, a meditációk képi világa segíteni fog, hogy elméd tudatos szövetségesed legyen, ám ha segítséget szeretnél, mindig van lehetőséged kérdéseket feltenni az online eseményeken, vagy szeretettel várom a jelentkezésed egyéni konzultációimra is. 

MEDITÁCIÓK VÁLTOZATAIRÓL

A TANÍTVÁNY ÚTJA:

A tanítvány program egyik legfontosabb eszköze a meditáció.

Hogy pontosan mikor és mivel érdemes dolgoznod, a Videótárad oldalán a Medinaptárban is megtalálod és a heti hírlevélben is elküldöm a gyakorlatokhoz tartozó asztrológiai aktualitásokat.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe az Asztroszörf videókat is, ahol eről általánosságban is tájékozódhatsz. ( Asztroszörf videók)

A tanítvány útján a meditációk gyakorlása hatékony segítség: támogatja az éber jelenlét képességét.

Vannak olyan vezetett meditációk, mely során oldódnak a karmikus árnyékok, van amiben a tanult vagy örökölt hitrendszerek igazíthatók helyre.

A hosszabb belső utazások előkészítik az elmét a szellemi és lelki síkok összekapcsolására, mélyebbre jutva a lelki folyamatok tudatossá és megfoghatóbbá válnak.

Légző gyakorlatok:
A szellemi és a lelki síkok összekapcsolására, az elme ellazításának elősegítésére használjuk. A légzőgyakorlatoknak sok formája van, ma már egyre inkább elismerik szerepét az egészség megőrzésében, és helyreállításában is. A megfelelő légzés készíti elő a koncentrációt, az imaginációt és a kontemplációt.


Koncentráció, csend gyakorlás:
Ezen gyakorlás alkalmával megengeded azokat a hamis gondolatokat, amelyek félelemben tartanak, a múltba viszik a figyelmed, vagy a jövőt kutatnád miattuk.  Megenegdésükkel megtanulod csökkenteni ezek jelentőségét. A koncentráció gyakorlása felkészíti az elmét a meditációra, de tanulási és munkateljesítmény javítását célzó módszerként szintén bevált. 


Imagináció
: A korábban már érzékelt világunk felidézéséhez és megváltoztatásához.

Relaxált állapotban képeket/szimbólumokat hívunk elő az elmében, méghozzá strukturált, tematikus módon, illetve a felmerülő problémákhoz és az asztro-energetikai aktualitásokhoz igazodva. A belső képek segítségével a lelki folyamatok alakot öltenek, megfoghatóvá válnak.
A meditáció alatt a megengedő, befogadó, elfogadó élmények feldolgozása közben érzelmi tudatosságunk szintje is megemelkedik. 

A megfelelően irányított gyakorlatok segítségével pozitív pszichológiai hatások érhetők el. Megfelelő légzési folyamatokkal összehangolva mély lazítási reakciókat is bekapcsol, ami a kontemplációs készség fejlesztéséhez vezet.

Kontempláció: Az interaktív vezetett meditációk gyakorlása közben olyan szimbólumok és információk előhívása is elérhető, amivel kapcsolatban nem volt még korábban tapasztalatunk. Egyé válhatunk a feltétel nélküli szeretet világával, az isteni intelligenciával, magasabb szintű szellemi információkra is nyitottá válunk.

Jelentkezési tudnivalók:

ÉVES ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE

Csak magánszemélyként!

Számlázási adatok:
VÁLASZTOTT BÉRLET (szükséges bejelölni)
Nyilatkozatok: