A Lilith workshopunkon megtudhatod, hogy milyen témákban érintett a saját árnyékoldalad a születési képleted alapján, avagy megtudhatod az előző életekből hozott mozgatórugóid működését.

Az asztrológiában Lilith, vagyis a Fekete Hold Lilith rejtett, árnyékos oldalt képvisel, amely gyakran a mélyen eltemetett vágyakat, félelmeket és félelmetes energiákat hordozza. Lilith jegy- és házhelyzete, valamint fényszögei egy születési képletben
fontos információkat nyújtanak arról, hogyan viselkedünk bizonyos helyzetekben, különösen az emberi kapcsolatokban.

Mi vár rád a Workshopon?

  • Mélyrehatóan megismerheted Lilith szerepét a születési képletedben.
  • Felfedezheted árnyékoldalad rejtett aspektusait, előző életek mozgatórugóit a jegyek és házak szerint.
  • Megosztom veled az értelmezés folyamatát, amit partnered, gyermekeid, hozzátartozóid születési képletének elemzésében is gyakorolhatod
  • Közösségi élmény: találkozz más asztrológia iránt érdeklődőkkel és gyakorold együtt a képleted kiértékelését.

Az esemény időpontja:
         
 🗓 2024. július 10-12 (Szerda, Csütörtök, Péntek)

                  ⏰ 18:00- 21:00
 

Részvételi díj, mely magában foglalja a regisztrációs költséget is: 55 000.- Ft
         Regisztráció: 33 000.- Ft
         Részvételi díj: 22 000.- Ft
__________________________________

      Amennyiben nem tudsz kapcsolódni az eseményhez, úgy a regisztrációs költség visszatérítésére nincs lehetőség.

TEMATIKA:

  • Bevezetés: Mi az a Lilith az asztrológiában?
  • Lilith jegyek szerinti elemzése, avagy miben érzed magad avatottnak?
  • Lilith házak szerinti elemzése, avagy hogyan ismétlődnek a bajok egy-egy életterületen.
  • Gyakorlati rész: Fedezd fel saját és mások Lilith témáit is!
  • A Lilith fényszögei és az ösztönös működéseink kapcsolata
  • Kérdések és válaszok, közös beszélgetés.

1

Emberi kapcsolatok: A születéskori Lilith helyzete, jegy- és házhelyzete határozottan befolyásolja, hogyan működünk az emberi kapcsolatokban. Az egyes pozíciók különböző kihívásokat és lehetőségeket jelentenek az életterületek és az intimebb kapcsolatok terén. Az önismeret és a személyes fejlődés érdekében fontos, hogy megismerjük és megértsük Lilith energiáit a saját születési képletünkben.

2

Előző életek: Lilith az előző életek árnyékoldalait is tükrözi, amelyek a jelenlegi életünkben rejlő kihívások és félelmek forrásai lehetnek. Az előző életek megértése  segíthet abban, hogy integráljuk és gyógyítsuk ezeket az aspektusokat, ezáltal felszabadulva a múlt terheiből.

3

 A siker és a Lilith: A Lilith által képviselt energiák gyakran összefüggésbe hozhatók sötét oldalakkal, elnyomott vágyakkal, tiltakozással és a hatalom kérdéseivel. Ezek az energiák szintén fontos szerepet játszanak az életünkben való sikerkeresésben és elérésében.

4

ÉRTÉKRENDEK ÉS NORMÁK: A Lilith értelmezése gyakran hozza fényre olyan személyes értékeinket, amelyek eltérhetnek a közösség által elfogadott normáktól. Ez belső feszültségeket és konfliktusokat idézhet elő. Ez elnyomáshoz és elrejtéshez vezethet, de az itt szerzett ismeretek fel is ébreszthetik bennünk a saját belső igényeinket és valós vágyainkat.

Lilith az asztrológiában gyakran a sötét, elnyomott vagy tabunak ítélt oldalak szimbóluma, és az egyéni élet különböző területein kelt kihívást, beleértve a közösségi életet is. A közösségi élet az emberi kapcsolatok, a társadalmi kötelezettségek és a baráti körök formájában jelenik meg, és ezeken a területeken Lilith energiái mély hatást gyakorolhatnak.

Jelentkezési határidő:
2024. Július 05.

Hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
A jelentkezés módja:

JELENTKEZÉSI LAP: