KARMAFELTÁRÁS ÉS ÉLETÚT ELEMZÉS

Veled született rejtett történeteid megismerése

 

Neked szól ez a lehetőség, ha már készen állsz arra, hogy megértsd milyen tervvel érkeztél, ha érted, hogy sorsodat magad vállaltad, és szeretnéd tudni azt is, mi az egyedi és boldogságot hozó megoldásod a sorsfeladataidra.

 

✨ 1. -Karmikus programok, karmikus blokkok okainak feltárása, visszatérő problémák forrásának megértése, oldása.

✨ 2. -Hiányok, veszteségek, vagy az azoktól való félelem karmikus okai sémákban, hitrendszerekben.

3. -Ismétlődő kudarcélmények okai, annak vizsgálata, hogy az honnan ered, s    mely életterületre érdemes fókuszálni a változáshoz.

4. -A magzati fejlődés lehetséges blokkjai. A magzakori traumák okozta ismétlődő traumák jelentkezése az élet későbbi szakaszaiban. Életkor pontos meghatározásával.

5. -Belső gyermek programok feltárása.

6. -Örökölt és tanult sémák.

7. -Az anyai és az apai minták limitáló hatásai az életuadra.

8. -A elme túlélési stratégiája, a nem működő elképzelések gondolkodási stratégiájának helyreigazítása.

9. -Beszélünk arról, hogy melyek azok a legfontosabb feladatok, amik még bizonyosan várnak rád.

10. -A Mediklub™ gyakorlatait személyes képleted szerint fogom javasolni, amit az ajándékba kapott havi előfizetéseddel el is kezdhetsz gyakorolni.


A sorsalkotó asztrológia túlmutat a jövőbelátás világán.. Amit így megismersz magadból, rezonálni  fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz a változáshoz és új kezdetekhez vezet. 

HANGFELVÉTEL

MP3
40-60 percben

A fent jelölt témákon tételesen végighaladok, és értékes információkat, új nézőpontokat hallgathatsz meg a felvételen. Megérted majd, hogy bizonyos életesemények sorsszerűen következnek és azt is elmondom, hogyan és mitől ismétlődik valami az életedben.

Az élő konzultációimról is rendszeresen készítek hangfelvételt, s a tapasztalat azt mutatja, hogy évek elteltével is szívesen visszahallgatják, mert újabb és újabb megértést hoz. 

Ha nem szeretnél időpontra várakozni, akkor gyorsan és egyszerűen megrendelheted a karmafeltárásod, amit elkészítek számodra. Mikozben hallgatni fogod, érzékelheted, hogy nem csak a problémákkal, hanem a megoldásokkal is rendelkezel.

24 800.- Ft
Szállítás: 7 munkanapon belül

 Google Meet
90-120 percben

Ha szeretnél személyesesen beszélni, kérdéseket feltenni, ha  nagyobb biztonságban érzed magad a feltárás során egy személyes, interaktív beszélgetés közben, akkor érdemes egy alkalmas időpontot választanod és találkozhatunk online videóhívásban.

Átbeszéljük a fenti pontokat, és segítek új nézőpontok kialakításában, elmondom milyen gyakorlatokkal segítheted a karmaoldást. 

Lehetőséged lesz elmondani, hogy pontosan milyen életesemények történtek veled egy-egy sorsponton, és az új meglátásaid kapcsán a felismerések önmagukban is felszabadulást hoznak.

33 300.- Ft
Időpontok -» 🗓

A konzultációk során kitérünk az életfeladatodra, javaslatokat kapsz arra vonatkozólag, mely képességeidet érdemes előnyben részesítened, hogy szunnyadó kreativitásod, eredetiséged, mindinkább felszínre jöhessen. Szót ejtünk az aktuálisan működő erőteljes égi hatásokról s arról, hogy számodra ez mely életterületen okozhat nehézséget.

A beszélgetés alkalmával elhangzó információik hasznosak lesznek számodra akkor is, ha kíváncsi vagy hogyan bontakoztathatod ki alkotóerődet, hogyan férhetsz hozzá rejtett képességeidhez, mi akadályoz abban, hogy kibontakoztasd pl. a vonzerődet, vagy megéld az önbizalmad..

A konzultáció szellemi út, az önmegismerést segíti, valamint arra tanít, hogy ki nem vagy. Megértheted, hogy a képleted leírja számodra azokat a tudattalan meggyőződéseket is, amik korlátozzák a lehetőségeidet.

🎁 -Bónuszok:

 • 1. A konzultációról is hangfelvételt készítek, amit elküldök számodra ajándékba. 
 • 2. Második ajándékod egy havi Mediklub™ tárhely előfizetés 7 990.- Ft értékben.
 • 3. Ha kéred, a meditációs élményeid tudatossá tételét szolgáló kérdőívet is küldök számodra.

Jelentkezési tudnivalók:

 1. Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és nyomd meg a Jelentkezés gombot.

 2. A sikeres jelentkezésről azonnal küldök számodra egy emailes visszaigazolást, amelyben megtalálod az átutaláshoz szükséges banki adatokat.

   

 3. Kérlek utald el a  hangfelvétel árát, amiről hiteles számlát fogok küldeni számodra.

 4. Ha nem találod a levelet, kérlek ellenőrizd a spam mappát is, előfordul, hogy a levelezőrendszer kiszűri és nem a bejövő mappában landol.

   

 5.  A felvétel időtartama 40-60 perc. 
  Formátum: MP3

 6.  Szállítás: A megadott e-mail címre fogom elküldeni a letöltéshez szükséges linket.
  Határidő: 7 munkanap.
 

Jelentkezés, csak magánszemélyként!

Adatok megadása:
Számlázási adatok:

 

Életünk legmegrázóbb eseményeiben

velünk van az a lényegiség, amiből magasabb potenciállal
bontakozik ki a jövőnk.

 

Építs tudatos alapokkal!

 

Szeretettel várlak!
Kopcsó Andi