KARMAFELTÁRÁS ÉS ÉLETÚT ELEMZÉS

Veled született rejtett történeteid megismerése

 

Neked szól ez a lehetőség, ha már készen állsz arra, hogy megértsd milyen tervvel érkeztél, ha érted, hogy sorsodat magad vállaltad, és szeretnéd tudni azt is, mi az egyedi és boldogságot hozó megoldásod a sorsfeladataidra.

 

✨ 1. -Karmikus programok, karmikus blokkok okainak feltárása, visszatérő problémák forrásának megértése, oldása.

✨ 2. -Hiányok, veszteségek, vagy az azoktól való félelem karmikus okai sémákban, hitrendszerekben.

3. -Ismétlődő kudarcélmények okai, annak vizsgálata, hogy az honnan ered, s    mely életterületre érdemes fókuszálni a változáshoz.

4. -A magzati fejlődés lehetséges blokkjai. A magzakori traumák okozta ismétlődő traumák jelentkezése az élet későbbi szakaszaiban. Életkor pontos meghatározásával.

5. -Belső gyermek programok feltárása.

6. -Örökölt és tanult sémák.

7. -Az anyai és az apai minták limitáló hatásai az életuadra.

8. -A elme túlélési stratégiája, a nem működő elképzelések gondolkodási stratégiájának helyreigazítása.

9. – Ha az idei év aktualitásairól is kérsz elemzést, beszélünk arról, hogy melyek azok a legfontosabb feladatok, amik majd bizonyosan várnak rád.

10. -A Mediklub™ gyakorlatait személyes képleted szerint fogom javasolni, amit az ajándékba kapott havi előfizetéseddel el is kezdhetsz gyakorolni.


A sorsalkotó asztrológia túlmutat a jövőbelátás világán.. Amit így megismersz magadból, rezonálni  fog  jelenlegi energetikai állapotodra, és megnyitja az áramlást, mozgásba hoz a változáshoz és új kezdetekhez vezet. 

 Google Meet
90-120 percben

Ha szeretnél személyesesen beszélni, kérdéseket feltenni,  találkozhatunk online videóhívásban.

Átbeszéljük a fenti pontokat, és segítek új nézőpontok kialakításában, elmondom milyen gyakorlatokkal segítheted a karmaoldást.

Lehetőséged lesz elmondani, hogy pontosan milyen életesemények történtek veled egy-egy sorsponton, és az új meglátásaid kapcsán a felismerések önmagukban is felszabadulást hoznak.

ÁR:
33 000 Ft/90-120 perc


ELŐREJELZÉS:
Kérheted az év rád vonatkozó aktualitásainak előrejelzését is:
Karmikus sors-aktualitások születési képlet szerint.

ÁR:
20 000 Ft/ 60 perc

☎️

BEJELENTKEZÉS TELEFONON:
+36 30 361 42 42

A konzultációk során kitérünk az életfeladatodra, javaslatokat kapsz arra vonatkozólag, mely képességeidet érdemes előnyben részesítened, hogy szunnyadó kreativitásod, eredetiséged, mindinkább felszínre jöhessen. Szót ejtünk az aktuálisan működő erőteljes égi hatásokról s arról, hogy számodra ez mely életterületen okozhat nehézséget.

A beszélgetés alkalmával elhangzó információik hasznosak lesznek számodra akkor is, ha kíváncsi vagy hogyan bontakoztathatod ki alkotóerődet, hogyan férhetsz hozzá rejtett képességeidhez, mi akadályoz abban, hogy kibontakoztasd pl. a vonzerődet, vagy megéld az önbizalmad..

A konzultáció szellemi út, az önmegismerést segíti, valamint arra tanít, hogy ki nem vagy. Megértheted, hogy a képleted leírja számodra azokat a tudattalan meggyőződéseket is, amik korlátozzák a lehetőségeidet.

🎁 -Bónuszok:

  • 1. A konzultációról is hangfelvételt készítek, amit elküldök számodra ajándékba. 
  • 2. Második ajándékod egy havi Mediklub™ tárhely előfizetés.

Jelentkezési tudnivalók:

  1. Amennyiben telefonon egyezetettél időpontot, kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és nyomd meg a Jelentkezés gombot.
  2. A sikeres jelentkezésről azonnal küldök számodra egy emailes visszaigazolást, amelyben megtalálod az átutaláshoz szükséges banki adatokat.  
  3. Az átutalt összegről hiteles, elektronikus számlát küldök.
  4. Az online beszélgetéshez szükséges belépési linket, valamint az időpont visszaigazolását, megtalálod a számlaértesítőben, valamint a jelentekzéskor megadott e-mail címedre személyes meghívót küldök, az időponttal és a csatlakozási linkkel.
 

Jelentkezés, csak magánszemélyként!

Adatok megadása:
Számlázási adatok:

 

Életünk legmegrázóbb eseményeiben

velünk van az a lényegiség, amiből magasabb potenciállal
bontakozik ki a jövőnk.

 

Építs tudatos alapokkal!

 

Szeretettel várlak!
Kopcsó Andi