JETi - Karmarendező szeminárium: Alapfok

2 NAP✓  CSOPORTOS✓  ONLINE✓  ESTI✓  BÓNUSZOK✓ E-könyv✓ Online munkafüzet✓ 

A JETi spirituális technikai eszköztár, ami felkészíti az elmét arra, hogy az élet kritikus helyzeteiben ki tudjuk vonni a figyelmünket a drámából és a jelenlétünkre fókuszáljunk. 

A szemináriumon megismerkedünk a karmával való kapcsolatunkkal, a karmikus törvényekkel és azzal is, hogy milyen téves reflexeket működtetünk a karmikus lenyomataink miatt.

Ezek alapján  tanuljuk meg  az erőforrásaink helyreigazítását, a karma rendezésének tudatos módszerét, 
a Jelenléti transzformációt, amiben az egó tudattalan reflexműködését vonjuk be tudatos tréning folyamatokba.

A képzés eredményeként képes leszel a sorsalkotásra, azonnali változásokat érhetsz el kritikus élethelyzetekben.

Megérted mit jelent önállóan tréningezni, és az élet kihívásaira az „itt és most”-ban éberebb figyelemmel reagálni.

A sorsfeladatainkban részt venni csak éber figyelemmel lehet.

RÉSZVÉTEL A SORSFELADATAINKBAN
KARMAOLDÁS ÉS JELENLÉTI TRANSZFORMÁCIÓ

1

A TUDATOSSÁG ÉS A KARMA:  Tisztázzuk az alapfogolmakat: Test-Lélek-Szellem fogalmai és dinamikája. Megismerkedünk a Karma és a szabad akarat törvényszerűségeivel, a választási lehetőségeink idő és térbeni kulcsaival.

2

A TUDATI VIZSGATERV:  A karmikus tapasztalatok beaktiválódásának sorsfordító élethelyzeteire készülünk fel melyek életterved ok-okozati összefüggéseit váltják meg. Figyelemerőd és éberséged is fejlődik.

3

EM: ERŐFORRÁS MEDITÁCIÓ, melyben a problémás élethelyzetek elutasított, láthatatlan szerepszemélyiségeit tárjuk fel, tudatosítjuk hogyan vesznek részt a karmateremtésben és oldjuk a téves működés okait.

4

INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE:  Belső képekkel dogzunk, melyekkel nyitott szemmel és jegyzeteket készítve ismerkedünk, majd csukott szemmel, mentális és érzelmi folymatok kombinációját tanuljuk meg irányított meditáció során. 

5

JELENLÉT ÉS ÉBERSÉG: Figyelmed ereje, éberséged fejlődik, a JETi szeminárium elvégzése után ösztönös sodródás helyett szeretetteljes életvonladon haladhatsz tovább, hozzáférsz a még fel nem fedezett teremtő erődhöz, a valóságodhoz.

6

ÉLETÖSZTÖN ÉS LELKI ERŐ: Megtanulod mi választott el Tőle, és hogyan  férj hozzá mégis.  Megtanulod, mit jelent valóban, ellentmondások nélkül  szabadon engedni azt, aki valójában vagy. Rájössz, hogy csak jó van benned..

7

A MÁTRIX: A  jelenlegi tapasztalataid és az életed soha nem a kész életterved. Az élet szövete számos tudati rétegben, többféle Mátrixban is átélhető. Sorsalkotásod érdekében szabadon mozgathatod a figyelmed ezekben a rétegben.

8

JETi, MINT TECHNIKA: Felszabadító folyamat,  a hétköznapi jelenlétben. Avatottságod az EM-ben kapott szimbólumok formájában viheted át  a  gyakorlati élet jelenléti transzformációiba. Így válthatsz sávot a MÁTRIXBAN.

9

MAGABIZTOSSÁG SZERZÉSE: A tanfolyam támogató kis csapatában megtapasztalhatod, hogyan segítheted társaidat a feltárás, kapcsolódás és oldás folyamataiban, kapcsolódhattok  későbbi gyakorláshoz is. 

A JETi nem az ember elmeprogramozásáról szól, hanem tudatos részvétel a sorsfeladatainkban. 

Egyszerre karmafelvállalás és karmaoldás is.  Figyelembe vesszük azt a karmikus árnyékot, szenvedésmintázatot, amin keresztül  ide születtünk, de megalkotjuk a szenvedés nélküli élettervet is a küldetéseinkhez. 

A  jelenlegi tapasztalataid és az életed soha nem a kész életterved. Az élet szövete számos tudati rétegben, többféle Mátrixban is átélhető és minél mgasabb szintre hozod a figyelmed ezekben a rétegben, annál boldogabb tapasztalatokat szerezhetsz. 


Van lehetőséged azt választani, hogy magasabb tudati rétegbe válts, ám ehhez ismerni kell azt is, mi tart benne a boldogtalan folyamatidban. 

A Tudat ébresztő mozzanatok folyamatos lehetőségét adja, rálátást a problémákra és a bennünk láthatatlanul húzódó mozgatórugókra de a Jelenléti Transzformáció képzése után ráláthatsz  a mátrix felépítményére is.

Az ember sorsa  karmikus árnyékok szüntelen átminősülésének és átváltozásának jegyében folyik le.

A sors csupán az elme játéka, ha  az érzetekre adott reflexek az elméből, az egóból indulnak.


A karmikus lenyomatok végtelen információfolyamként kommunikálnak az elme számára felfoghatatlan formában, ennek átéléshez elengedhetetlen a Tudati rétegek, Mátrixok és a hozzá kapcsolódó minőségek jelenléti megismerése.

A JELENLÉTNEK különösen a sors olyan helyzeteiben van jelentősége, amikor az ember a sorsát teljesítve blokkokat él át. Ilyenkor több mátrix egyszerre aktuálissá válik, a megfelelő felismerések hiányában a sors stagnál, vagy ismétlődik. 

KARMARENDEZŐ SZEMINÁRIUM

MEDDIG LEHET ELJUTNI A TANULÁSBAN?

JETi

KARMARENDEZŐ SZEMINÁRIUM

RÉSZVÉTEL A SORSFELADATAINKBAN

FIGYELEM!

A KURZUSAIM NEM CERTIFIKÁCIÓS PROGRAMOK ÉS NEM TERÁPIÁS TEVÉKENYSÉGEK!

MINDAZOKNAK AJÁNLOM, AKIK ÖNISMERETÜKET, CSELEKVÉSÜK TUDATOSSÁG SZINTJÉT, JELENLÉTÜKET ÉS ÖNSZERETET KÉSZSÉGEIKET SZERETNÉK FEJLESZTENI.

ALAPKÉPZÉS INDUL: 2023. május 16-án!

JELENTKEZZ KORAI KEDVEZMÉNNYEL:

MÉG ENNYI IDŐD VAN RÁ:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

JELENTKEZÉS, ADATOK MEGADÁSA:

JELENTKEZÉSI LAP

KÖZELGŐ KÉPZÉSEK:

A KÖVETKEZŐ EM TRÉNING:

  EM TRÉNING 42 000.- Ft / (5 óra) június 4-én
a második Tízmilliószoros napon!
🗓 Időpont: 2023. június 4.  vasárnap  -»⏰ 16:00 - 21:30 
Ár: 33 000.- Ft

Kopcsó Andi

A karmikus hitrendszerek  tudatos lebontásának specialistája

2007.-óta a spirituális önismeret útján.

• SORSALKOTÓ ASZTROLÓGIA, TAOISTA NUMEROLÓGIA
• ASZTROSZÖRF COACHING, EM- COACHING
• A Harmónia iránytűje c. könyv szerzője,
• Szakrális festő

A Heka Tarot, a  MEDIKLUB™ meditációs kurzus,
 JETi JELENLÉTI TRANSZFORMÁCIÓS KURZUS
megalkotója.