KOPCSÓ ANDI EGYÉNI ONLINE KURZUSA TÚL A HIPNÓZISON

TUDATOS SORSALKOTÁS

SPIRITUÁLIS ÖNAZONOSSÁG ÉS ÖNBIZALOM ÉPÍTÉSE 

HOLISZTIKUS ISMERETEK

SIKERES és FELELŐS EMBEREKNEK IS

***

..Amit most tapasztalsz az egy érzet eredménye.. 

..ha nem az elvárásaid szerint tapasztalsz, akkor valószínűleg érzelmi manipuláció áldozata vagy..

Amit érzel, annak eredménye, amit önmagadról tanultál. Ahhoz hogy mást tapasztalj,  több ismeretre van szükséged önmagadról, és elméd működéséről.

1

Gondold át, miben és milyen életterületen szeretnél változást az életedben. Miben és milyen életterületen szeretnél változni, fejlődni. Tudod, hogy mi lehetne a fordulópont az életedben?

2

Jelentkezz egy konzultációra: -a világ bármely pontján is élj, most lehetőséged van arra,  hogy mélyebben megismerd magad, a lehetőségeid és a képességeid. Fontos, hogy tisztán lásd, mi lehet a föllendülésed fordulópontja.

3

A folyamatban, megismered rejtett működéseid. Felismeréseidnek megfelelően gyakorolhatsz, hogy az elméd működését a hamis, tanult források helyett a teremtői szent tudatodra hangold. 

4

Ezt a munkát magadba fekteted magadért. Meglátod majd, hogy életre szól, mert a Tudatos Sorsalkotás egy új életmód. Készülj a konzultációkra, használd kurzus során számodra készített online munkafelületet. Fejleszd azokat a készségeid, melyek összhangban vannak terveiddel. 

5

Használd  a tanult technikákat, gyakorolj, és azt váltsd valóra amit tényleg szeretnél.
A kijárat befelé van. Gyere, mondd el miben éled át a problémát, s megmutatom, hogyan lehet tudatos szinten helyreállítani a zavarokat.  Meglátjuk tudunk-e közösen dolgozni.

SZABAD AKARAT

Fejleszd tudatosan a szeretetet, a kreativitást és a stabilitásod.

 

KEZDÉSNEK AJÁNLOTT:
Asztrológiai életútelemzés

Ezen az alkamon a tudattalan minták feltérképezése zajlik.
Valójában egy “röntgenfelvételed” lesz a tudattalan hitrendszereidról, 

és pontos képet kapsz, mivel van dolgod, ha tudatos és integrált életmódba kezdenél.

Ár: 18 000 Ft/120 perc

 

 

KONKRÉT KÉRDÉS ESETÉN:
Általános konzultáció

Egy adott problémád kifejtésén keresztül, mélyebb betekintést kaphatsz a kialakult helyzet tudattalan hátterébe. Tanult, örökölt, vagy karmikus hatásokat is figyelembe veszünk.

Ha ébredezel itt megértheted, miféle erők harcolnak benned, és dönthetsz a változásról.

Ár: 18 000 Ft/90 percNeked megtanították, hogy ki vagy. Mindaz, amit átélsz annak eredménye, hogy ítéleteket és törvényszerűségeket építettél az életedbe. Ez semmissé tehető és újra alkotható.


EZ A TUDATOS SORSALKOTÁS

ÉBRESZD FEL SZABAD AKARATOD!

3 Fő területen dolgozhatunk együtt, hogy szabadon alkothasd a sorsod:

A probléma

Téves gondolatrendszered felfejtése, és semmissé tétele az általad kért területen.

Ebben a folyamatban az általad választott problémát vesszük górcső alá. Alaposan megvizsgáljuk, hogy a problémád milyen hitrendszerek működtetik, és rávilágítunk hogyan tudod azokat a hitrendszereket szépen fokozatosan semmissé tenni.

A belső gyermek

(Örökölt és tanult sors)

Ösztönös, érzelmi láncolattal összekapcsolt cselekvések okainak megvilágítása, oldás

Tudtad, hogy gyermekkorban hipnózisban tanultad meg a legalapvetőbb  szokásaid, módszereid a céljaid elérésére? Bizonyos érzésekhez, érzelmi állapotokhoz törvényszerűségeket rendelt az elméd, s ha az érzés nagyon kellemetlen volt, akkor az egészet lefojtottad elméd tudattalan régióiba. Ezek beépültek a személyiségedbe, és  ösztöni erővel irányítanak.

Ebben a folyamatban megtanulod hogyan maradhatsz bátor, derűs és optimista a legkétségbeejtőbb élethelyzetekben is.

Előző életek

(Előző inkarnációk veled működő gondolatrendszere)

Vannak olyan élethelyzetek, amikor indokolatlanul heves érzelmi kitörések kísérnek egy-egy váratlan hírt, vagy szituációt. Undor, fóbia, dühroham törhet elő bárkiből, ha beaktiválják egy előző inkarnációból benne rekedt „érzelmi csomagokat” Ezek feltérképezése nagy körültekintést igényel.

Az ego tapasztalatokra hagyatkozó gondolatformái programsorok. A megoldásra a múlt fájdalmai és félelmei miatt nem hagynak rálátást. Bizonyos helyzetekben éppen a fájdalmak rejtegetésével vagyunk elfoglalva, s tévesen ennek adunk energiát.

Saját magamon is megtapasztaltam, hogy hosszú évek próbálkozásai vallottak kudarcot, mert nem ismertem magam, nem voltam tudatában azoknak a félelmeknek, amik nehezítik a megvalósítást. A belső lélekerőd energiája akkor tud igazán a szolgálatodra lenni, ha nem táplálja a tudat alatti félelmetes elgondolásaid. Ehhez azonban látnodd kellene mik ezek.

-A KARMA AKKOR ENGED, AMIKOR ABBAHAGYOD-

A TS MAGÁNÓRÁK TEMATIKÁJA
Az élet tudatos befolyásolásának három szakasza:

Tudatosítás:

A munkánk során talán a legfontosabb lépés, hogy  megvilágítjuk azokat a félelmeid, amik szabotálják a terveidet.  Megtudhatod, hogy egy olyan ügyben, amire látszólag nincs ráhatásod, mi az, amit mégis megtehetsz.

ÍTÉLET NAGYATAKARÍTÁS – Vannak olyan gyengeségeid, melyekre tudatos vagy, s van olyan, amire nem. Amire nem vagy tudatos, az ellenteremt belül. Észrevétlenül működik, így ellenállsz tudat alatt mindannak amit szeretnél elérni az életben. Ez energiaveszteséggel jár. Ráadásul a tudatalatti ereje többmilliószorosa a tudatos akaraterőnek. A Tudatos Sorsalkotás lényege, hogy ellenállás helyett szörfözhetsz az érzéseid hullámamain, ha nem ítéled meg azokat a tetteiddel. Ennek részleteit dolgozzuk ki közösen az online munkafüzetben. A kétségbeesés ésszerűtlenségét átváltoztatjuk értelmes és őszinte cselekménysorozattá. 

Láthatatlan szabotőreid láthatóvá tétele kulcsfontosságú. Ha tudni szeretnéd mi az ami gátol,  fontos látnod is azt.

Ebben a szakaszban két órás elmélyítő beszélgetéseket folytatunk. A tudatos félelmeid, ítéleteid semmissé tesszük a tudattalanul működtetett hitrendszerek megvilágításával. Ezek hatására ad az egó beleegyezést, hogy  a meditációs technikák hosszútávon hatásosak legyenek.

 

Léleképítés, Vu-vei. Nem cselekvés a taoizmusban.

Két dologgal küzdhetsz meg: A múlt fájdalmaival, és az ismeretlentől való félelemmel.

Folytatódnak a beszélgetések, meditációval kiegészítve.

ABBAHAGYOD, AMIT FÉLELMBŐL TESZEL, FELVÁLLALOD, AMIVEL VALÓDI BÁTORSÁGOT ÉPÍTESZ.

Eredménye olyan folyamat, melyben az elme gondolatainak programja nélkül teremthetünk. Ez a jelen, végtelen, örök, élő teremtőerőben való egységtudatos részvételt jelenti. Minden esetben olyan feladatok, amik elvégzése nem jár belső ellentmondással, ezért nincs ellenteremtés. Egyedi, minden embernél más feladatokat hoz, olyan feladatokat, amikkel fontosak az életben tudatos jelenléted szempontjából. Megtanulod, hogyan tudod a belső energiáddal támogatni cselekedeteidet. Elengedhetetlen, hogy változtass szokásaidon, ennek támogatására különféle jelenlét és koncentrációs gyakorlatokat tanulunk, melyeket letölthető hanganyagok formájában is megkapsz.

Kapcsolódás:

Amit most tapasztalsz, az érzéseid eredménye. Ahhoz, hogy mást tapasztalj máshogyan kell érezned magad. Képessé kell válj azt érezni, amit szeretnél megvalósítani. Az önazonos lelkesedés a  mai korban definiálható a tudat által felébresztett földön túli ösztönnek, mely belülről buzdít a világmindenségben való harmonikus részvételre. Úgy kapcsolódsz embertársaidhoz, hogy átélheted, amit teszel, amivel részt veszel a közösség életében, az jó most, jó Neked, jó Mindenkinek és jó mindig. 

Az örök egységtudat magja szunnyad a lélek erejében. Az elmében lakó beteg gondolatok, az emberi játszmák szülte teremtményeink elgyengülnek, mert egyre többen teszik semmissé az illúziókba vetett hitet.

Minden pillanatban megteremtjük világunkat, s egyre többen adunk benne helyet az élet nagyságának, a szeretet áradásának is. A forma örök, akkor töltjük meg, ha felfedezzük.

Egészséget és szabadságot senki nem adhat, sem pénzért, sem szívességből:

Az egység és szabadság készen van minden emberben. Ott rejtőzik benned, tán eltakarva a félelmek szőtte fátyollal.Az ember gondolatával teremt.

 A gondolat szabadsága akkor fogható fel, ha képes vagyok elengedni mások gondolatait. Ezzel elengedem mások ítéleteit, hiedelmeit, félelmeit. Ez a gondolat szárnyalása, ez a szeretet gyakorlása és egyben a tudat mágiája, ami új csodákat teremt.

A gyógyulás, a szabadság és a függetlenség útjáról:

…ilyen módon készen állsz a segítség befogadására, készen állsz a gyógyulásra, a léleképítésre, az életerőd stabilizálására és növelésére.

Átléptünk a régi világból az újba, a túlélő ösztön teremtésrendjéből, a tudatos létbe. Mostantól a hétköznapi ember tudása lesz a spiritualitás, a kozmikus törvények ismerete, és belátása. Ma már a tudomány fejlődése is bizonyítékokat állít az ősi szakrális erők láthatatlan, köznapi értelemben nem érzékelhető jelenlétére, mely az emberiség evolúciójában új kaput nyitott, ideje átkelni rajta.

A felemelkedés a hétköznapi ember számára is elérhető, hiszen nem a teljes tökéletességről szól, hanem arról, hogy meglássuk és elfogadjuk önmagunkat.

A tudat alatt bennünk élő szakrális egyéniség középpontjára ható bevilágítás hatása, valamilyen hiedelem előhívása az első lépés az egyéniségünk elfogadására. Bármi romboló erőt is találjon az ember önmagában, bizonyos lehet abban, hogy az csupán elméjének szüleménye. Tévedés. Megfelelő módszerrel megvilágítva az értelem nélkül áramló energia is tudatosan szolgálatba fogható önmaga és a világ épüléséért.

E szolgálat során tapasztalható meg a felemelkedés, mely során mindenki átélheti, miként kommunikál az univerzummal. A felemelkedés részvételt jelent valami olyanban, amiről sokan úgy gondolkoznak odafenn van.

Hétköznapi értelemben az árnyékok, programok, aspektusok vagy szűrők aktiválódására baleseteink, betegségeink, fájdalmas életeseményeink hívják fel a figyelmünket. Arról árulkodnak, hogy bizonyos életterületeken elakadnak energiáink. Belső konfliktus és bűntudat alakult ki.

Személyiségünk bizonyos rétegei elkülönülnek és tudat alatt kezdik felemészteni az energiáinkat. Bajba jutott aspektusaink előhívása és elengedése kimozdíthat megrekedt állapotainkból. Ez a gyógyulás a felemelkedés folyamata, amikor valójában nem emelkedünk sehová, csupán oda gondoljuk magunkat ahol vagyunk. Így tudjuk a jelenbe hangolni szokásainkat és cselekedeteinket, új dimenziókat nyitva ezzel életünkbe.

Legbelül őrizzük a kódot. A tervet arról, amit képesek vagyunk teremteni. A hétköznapi ember számára ez a kód láthatatlan, mint ahogyan láthatatlan számára az a folyamat, ahogyan letér az előre megálmodott szabad és független pályáról, így egyre inkább elveszíti a kapcsolatot önmagával.

Mindenkinek megadatik a lehetőség látni és érezni, ha figyel, hiszen észreveheti, hogy élete a másokkal kötött alkuk sorozatában tengődik. Talán sokaknak úgy tűnik, hogy nincs szabad akarat. Van aki mégis megtapasztalná. Van aki ezt választja. Van aki felemelkedik. Van aki megreked egy időre.

Mindenkivel az történik, amit elhisz. Mindenkiben vibrál valami, amikor a szabadságra gondol. Bárkinek lehetnek ebből belső konfliktusai, de fölteheti magának a kérdéseket:

Azt tapasztalom, ami a szándékom?

Vajon mit csinálok pontosan, és ezzel mi a célom?

Van összefüggés a szándékom az eredményeim és a szabadságom között?

-és Mindenki válaszokra lel…

Vélemények, tapasztalatok:

“Drága Andi!

Idén márciusban kerestelek meg Téged, mert egy nagy szerelmi csalódás miatt nem találtam a helyemet az életemben.

Úgy vágtam bele, hogy ha valóban tud segíteni a módszered, akkor valóban életem legjobb befektetését fogom megtenni és elnézve az elmúlt évemet, ez tökéletesen alá is támasztja és igazolja 🙂


Az első két hónapba nagy látható változások nem történtek körülöttem, inkább bennem. Rengeteg haragot és feszültséget sikerült kitisztítani magamból, A nőiességemmel is kezdtem megbékélni és elfogadásba kerültem. Sok kapcsolatom rendeződött és meggyógyult, de volt, ami eltűnt.


Persze volt nagy hullámvölgyem is, de te mindig átsegítettél és ezért végtelen, hálát és köszönetet érzek. Volt egy hónap, amikor újra jöttek vissza a nehézségek, de idővel rájöttem, hogy átrendeződést segített ez az időszak.


Úgy érzem, hogy rátaláltam az életfeladatomra is, amit majd jövőre fogok megvalósítani.


Megjelent az életemben a társ is, amiért szintén nagyon hálás vagyok.

Jelenleg a munkahelyet és a párkapcsolatot teszem rendbe, ami bevallom nem kis kihívást jelent, de állok elébe. 

Úgy érzem haladok előre, és a negatív hitrendszereim úgy omlanak le rólam, közben meglátom magam, hogy ki vagyok igazán önmagamként.


Azt az önzetlen figyelmet, szeretetet és kedvességet, amit irántam tanúsítasz kevesektől kaptam és nem tudom neked eléggé megköszönni egész életemben.


Köszönlek Andi! <3

Nóri”