-Mire számíthatunk? Hogyan tanulhatunk bölcsességet a Szaturnusztól érzelmi stabilitás témában?

💫 2023. március 7-én a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe.

A Szaturnusz elsősorban a realitásokhoz, a szabályokhoz, a rendhez, a szokásokhoz és hagyományokhoz való viszonyunkra hat. Elménk számára olyan törvényszerűségeket realizál, mint amit a vének tanácsának legidősebb vezetője diktál ( ha férfi ), vagy ural, mint egy valódi Matróna ( ha nő ). Konzervatív és meglehetősen egyértelműsítő hatásával irányít minket.

Mindaddig, ameddig a vízöntő jegyében tartózkodott, a társadalmi hovatartozásunkra fejtette ki a hatását, így bármennyire is azt gondolnánk, hogy szabad akaratunk szerint válogattunk az emberi kapcsolataink között, volt ebben egy elv. Aki harmonikusan követte Szaturnusz égi irányítását, azt az égi szabályok igyekeztek a megfelelő társadalmi csoportokhoz vezetni, oda ahová valóban tarozik. Megszorításokból, korlátozásokból, olykor fájdalmas veszteségek árán tanulhattunk a bölcs, öreg Mestertől.

Az Uránusz uralma alatt realizálta a modern világ fejlődését, intézkedett arról, hogy milyen irányba történjen konkrét fejlődés a technológia világában, tanulhattunk a szabadság valódi megéléséről, az egyenrangúság élményéről azáltal, hogy beszűkítette az energiaáramlást ott, ahol félreértelmeztük a szabadságot. Útbaigazítást adott, ha a szabadosság elve felé vitt a kényelmünk, és kemény leckéket adott a hatalmi játszmák realizálásához. Így segítette, hogy időben ki tudjunk abból lépni.

Ha éber figyelemmel fordultunk felé, képes volt kiemelni drámáinkból a figyelmünket, és megláthattuk a „félelmeteseket” a maguk gyengeségében. Megismerhettük a „bántalmazók ”sérült oldalait.

A társadalmi csoportok színfalai mögé vezetett bennünket és a maga valóságában ismerhettük meg azt, ami korábban berántott a drámai világba.

Ha.. a tudatosság útját jártuk és engedni tudtuk a tanításokat.

Sokszor nem engedjük. Ez azért van, mert gyakran csak a gyermekkorunkból ismert szigorú elvekig és korlátokig látunk. Nem érzékeljük, mi van az elmén túl. Korán megtanuljuk elutasítani a nagyok törvényeit, mért érezzük, hogy azok a törvények sérültek, nem valós forrásból valók, hanem olyan személyektől öröklődnek, akik már régen elrontották a földi játékot. Kötelességről beszélnek lehetőség helyett, kemény munkáról örömteli munka helyett.. sorolhatnám.

Érdemes visszatalálni a Szaturnuszi bölcsességhez. Ő vissza tud vezetni a személyes és valóban ránk vonatkozó, abszolút egyedi törvényekhez. Ő az égi bölcs, aki képes feltörni az egónk uralmát és elvezetni az igazi határainkig.

Most, hogy a Halak jegyébe lépett immáron a Neptunusz uralma alá került. A szilárd elgondolások világából az érzelmek birodalmába látogatott, ahol még 2026 februárjáig „törvénykedik”.

Ez nagyon sok kalandot hoz majd a felfogásunkba, az érzelmi életünk törvényszerűségeit segít majd megtanulni.

Mindenkinek.

Egyénenként.

Ez lesz ám az igazi móka 🙂

Az érzelmi manipulációt megállító erővé válik, ebben fog tanítani, rámutat a félrevezethetőségünk okaira, s visszamutat a korábbi életszakaszaink tévedéseire, amikor eltévedtünk az érzelmi biztonság keresése közben.

A valódi változást és a felháborodást akkor fogjuk érezni, amikor a Neptunusz is jegyet vált, hiszen rövidesen a Kos jegyébe lép.Fölerősíti egymást majd a megvezetettség érzéséből fakadó türelmetlenség és az idealista gyakorlatiatlanságból kialakuló ítéletek..

Fontos lesz észben tartani, hogy csak önmagunkkal szemben tudunk kemények lenni, s rajtunk kívül valójában senkinek sem tudunk ártani. Rajtunk keresztül azonban mindenkinek fájni fog, ha benn rekedünk a „kicsi én”-ben. Tanulni fogjuk az együtt érzést, ha tetszik ha nem.

A Szaturnusz tovább tanít, aki eddig azért nem tudta mit akar, mert nem értette szellemiségét, most érezni fogja útmutatásait. Kényelemkereső helyett szenvedéskerülő játszmák kezdődnek az embervilágban, aminek az előjátéka már el is kezdődött.


Szeretettel:
Andi


Bővebb visszatekintés, útmutatás a videóban:

.

Ingyenes meditációk:

Korábbi írások:

Mire számíthatunk?

-Mire számíthatunk? Hogyan tanulhatunk bölcsességet a Szaturnusztól érzelmi stabilitás témában? 💫 2023. március 7-én a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. A Szaturnusz elsősorban a realitásokhoz,

A teljes írás »»

Lilit – Plútó szembenállás

-Lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak. 🏵 -Vasárnap, azaz február

A teljes írás »»