-Lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak.

🏵 -Vasárnap, azaz február 26-án a Fekete Hold Lilit visszanéz a Rák jegyébe, egy nagyon rövid kukkantársa, hiszen március 2-án hajnalban már vissza is suhan az Oroszlán jegyébe.
Ez a rövid kis kirándulás óriási erővel mozgat bennünk olyan témákat, ami az anya, a feleség és az otthonteremtő női minőségeket érinti.
Férfiak estében az anyához a feleséghez és a családi tűzhely őrzőjéhez való viszonyokat.
 
Mindenkinél azt a kohéziós erőt uralja, ami hosszútávon képes szeretettel összekapcsolni gyereket és felnőttet, férfit és nőt.
 
 
✨ -Lilit a szexuális beavatás és a női bölcsesség jelképe is egyben, a lélek a psziché és az ösztöneink -öntudatlanul igen csak vad mozgatója. Most néhány napig Hold uralom alatt lesz, erőteljes befolyásban a Plútó szembenállásával.
 
Képletünkben a helyzete sokat árulkodik arról, hogy hol vállalhatjuk fel magunkat teljesen és hogyan tudjuk teremtőerővé formálni a frusztrációnkat.
 
A ránk váró néhány napban amikor a Plútóval való szembenállása a Rák jegyében történik, a Hold is a rák jegyébe ér.
Ez a helyzet beaktiválja a lefojtott, mélyen gyökerező, fájdalmas sebeket az árnyékrészeinkben. Olyan élethelyzeteket teremthet, ami a düh, a bosszú, a megtorlás, vagy a szégyen és felháborodás érzéseit hozza felszínre.
 
-Akit már sok életen keresztül bántottak, bántalmazott belső szerepszemélyisége
 
•hátrányba helyezi magát,
•szolgál,
•a testét adja,
•amit elhitetnek vele, azt az igazságot védelmezi.
 
A Plútó együtt áll ezzel az öntudatlan, bántalmazott belső szerepszemélyiségünkkel, mintha a bántalmazott részünk egyben birtokviszony áldozata is lenne.
 
✨ Érdemes most tudatos figyelemmel lenni ezekre a belső folyamatainkra: lassítani, meditálni.
 
Az egó törekvései most a legkevésbé sem hoznak beteljesülést, minden esetben csalódás lesz a vége, s ebből is tudhatjuk, hogy belecsúsztunk a Lilit-Plútó csapdába.
 
 
✨ A Lilit-Plútó szembenállás lehetőség a fejlődésre, a valódi összetartozás energiáinak bekapcsolására, ami nem csak függetlenséget, szabadságot, hanem a „Lilites-magányban” szeretet kapcsolatot is hozhat.
 
A csütörtökig tartó folyamatban napról napra fejlődhetünk kapcsolatainkban, hogy azok hatalmi harcok nélkül, érzelmi játszmák nélkül működhessenek.
 
 
Itt a lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak.
 

 

 
A Következő heti meditációs tervet a fenti problémához állítottam össze, olvasd el figyelmesen, s ha még nincs Mediklub™ csomagod, használd a regisztrációval elérhető ingyenes gyakorlatokat:
 
 
1. 🧘‍♂️ -Akár a „szenvedős”, akár a „leuralós” részben találod magad, mindenképpen érdemes a hét bármely napján elővenni
a Nézőpontváltó gyakorlatot, sokat fogsz lazulni a gyakorlás eredményeképpen.
 
 
2. 🧘‍♂️ -A Plútó uralma alól felszabaduló árnyékrészeinkbe gyógyító fénnyel világíthatjuk az ártatlanság élményét, a szeretet áramlásának tapasztalatát, igaz kapcsolódásokat fog hozni a Skorpió Újholdkor készített meditáció, melynek címe: Alkuk nélkül.
 
 
3. 🧘‍♂️ -A Lilit ajándéka c. Meditációval építkezésre használhatod az életerőd.
 
 
 
4. 🧘‍♂️ -A Gyógyító Buddha ingyenes gyakorlatával átélheted a menedékvételt, és a fájó sebek gyógyítására Gyógyító Buddha erejének felkeltésével is dolgozhatsz.
 
 
 
5. 🧘‍♂️-Péntek reggel a Jelenlét segítő energiáival indítjuk a napot, gyere és tarts velünk a péntek reggeli gyakorláson -» Itt a leírás
 
 
 
6. 🧘‍♂️ -A reggeli szívkoherencia gyakorlatát akár minden nap érdemes most beilleszteni a reggeli rutinodba, de a hét második felében nagy szükséged lehet rá, főleg akkor, ha az említett szembenállás túl sok szorongást váltott ki belőled.
 
 
 
7. 🧘‍♂️ -Szombaton az Anyagi biztonság teremtő meditációval a kötelességtudat, a gyerekkor limitáló hitrendszerei és az időközben elfojtott energiák felszabadítása a feladat. Ha hét végére csökken a vitalitásod, úgy érzed túlnyomás van rajtad, akkor mindenképpen keress egy fél órát ennek a gyakorlatnak az elvégzésére.
 
 
 
8. 🧘‍♂️ -Vasárnapra nincs kiírva hosszabb meditáció, de mindenképpen azt javaslom, hogy a reggeli szívkoherencia gyakorlat után figyeld, maradt-e valami frusztráló élményed, s vedd elő a fenti listából újra azt a gyakorlatot, amit úgy érzel érdemes ismételni, vagy ami még kimaradt.
 
 

Jó gyakorlást, és békés hetet kívánok, szeretettel ölellek:

Kopcsó Andi
SORSALKOTÓ ASZTROLÓGIA

.

Korábbi írások:

Mire számíthatunk?

-Mire számíthatunk? Hogyan tanulhatunk bölcsességet a Szaturnusztól érzelmi stabilitás témában? 💫 2023. március 7-én a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. A Szaturnusz elsősorban a realitásokhoz,

A teljes írás »»

Lilit – Plútó szembenállás

-Lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak. 🏵 -Vasárnap, azaz február

A teljes írás »»

TEGYÉL MAGADÉRT!

NEKED MIT ADOTT A BAK TELIHOLD? – Emlékszel még, mit volt  számodra a legnehezebb megélni szerdán? Hogyan alakulnak a dolgaid azóta? -Érted és a karmád

A teljes írás »»