Érdemes az  elkövetkezendő hetekben, a Vénusz és a Mars táncára figyelni. 

FELSIMERÉS – KARMAOLDÁS  – TEREMTÉS

A Vénusz hosszú ideje tartózkodik a bak jegyében, jó ideig hátrált és mindenkinél érintette azokat a témákat, amik bizonyos életterületen ( ez egyénenként változó, hogy miben) nem tudtuk megtapasztalni a gondtalanságot, az örömöket. Érdemes visszagondolni az eltelt idők tapasztalataira: 


🌟 EGY FONTOS KÉRDÉS:
  -Ha létezik egy jóindulatú adakozó, vajon milyen témában voltál érdemtelen az adományaira?

 Természetesen érdemtelenségről szó nincs. A valóságban az élet bőségszarujának minden adománya árad feléd és ezt meg is tapasztalhatod, ha megfelelően előkészíted. 

Mégis fontos ezt a kérdést megválaszolni, mert az elméd téves ok-okozati összefüggéseket gyárt az érdemtelenségről, azokból törvényszerűségek lesznek, és újabb okok a nem kívánt élethelyzetek ismétlésére. Ha megvannak a válaszok gondolj arra, hogy ezeket a válaszokat te gyártottad, és a gyártásnak is megvannak az okai. Így csökkentheted a jelentőségét a magadról alkotott fals hiedelmeknek és magad mögött hagyhatod végre.

 

 

⚜ Február 14-én pontosodik be először-e két planéta együttállása.

Ezen a napon beindíthatod az előző inkarnációk karmikus sérüléseinek átírását az alábbi témákban:

  • Ha sok életen keresztül léteztél szerelem nélkül
  • Ha életeken át nem volt arra lehetőséged, hogy elköteleződj és rendszerint plátói szerelemben léteztél
  • Ha olyan környezetben éltél, ahol a nemiség elfojtása alaptörvény volt valamilyen erkölcsi norma, vagy vallási elkötelezettség miatt.
  • Ha életeken át lemondtál az a anyagi függetlenségről, vagy a világi örömökről.

A megnyilvánuló erő, az életösztönöd elnyomása miatt is érezhetted magad erőtlennek. Elképzelhető, hogy gyámoltalannak, gyávának, irigynek élted meg magad. 

A tépelődés, a szégyenérzettől való félelem előző inkarnációs történetei általában valamilyen pusztítással, háborúval, harccal, vagy gonosz emberi játszmákkal hozhatók összefüggésbe, aminek eredményeként jelen életedben nem támogatnak, vagy nem találod az eszközöket a céljaid eléréséhez.

A lényeg, hogy olyan okokat tehetsz semmissé, melyek nem is tartoznak a mostani életedhez, mégis árnyékolják a derűlátásodat.

A Mars és a Vénusz szorosan egymás mellett végigtáncolnak az égen,

február 28-án utolérik a Vestát majd március 2-án a Plútót, hogy próbára tegyenek áldozati sérüléseid és irányíthatóságod kapcsán. 

Március 6-án együtt lépnek a vízöntő jegyébe.

Eddig tart a karmaoldás időszaka.

 

A tudatos munkád eredményeként ezután tudsz majd igazán ráhangolódni a céljaidra, elképzeléseid teremtő meditációban, vizualizációban megerősítheted. Tudatosan hihetsz valamiben és átélheted, hogy az vagy, aminek hiszed magad. Újra érezheted minden sejtedben a „jószerencsét”.

Erről a későbbiekben bővebben írok majd, itt és most az előkészítés fázisának jelentőségére fókuszáljunk!

A Mediklub™ Tanítvány naptárában megtalálod a javasolt gyakorlatokat is.

Az előttunk álló időszak első szakaszában a Mars és a Vénusz erőit szabadítjuk fel a karmikus hatások alól, majd kezdődhet a teremtés szerelem, bőség szerencse témában.

 Ami jön:
-Létezhetünk szerelemben, társteremtésben és leghitetetlenebb álmainkban is.

Szeretettel: Andi

Ha teszett s tartalom, kérlek támogasd a munkám egy megosztással:

A Mediklub™ Tanítvány naptárában megtalálod a javasolt gyakorlatokat.

Az előttunk álló időszak első szakaszában a Mars és a Vénusz erőit szabadítjuk fel a karmikus hatások alól, majd kezdődhet a teremtés szerelem, bőség szerencse témában.