NEKED MIT ADOTT A BAK TELIHOLD?

– Emlékszel még, mit volt  számodra a legnehezebb megélni szerdán? Hogyan alakulnak a dolgaid azóta?

-Érted és a karmád gyökeres változásáért zajlanak az események.

 

Július 13-án este a telihold a bak jegyében jött fel, és bizony már napokkal előtte is érezni lehetett a készülődő fájdalmakat, feszültséget.

NEKED MIT ADOTT A BAK TELIHOLD?

 

– Emlékszel még, mit volt  számodra a legnehezebb megélni szerdán? Hogyan alakulnak a dolgaid azóta?

-Érted és a karmád gyökeres változásáért zajlanak az események.

 

Július 13-án este a telihold a bak jegyében jött fel, és bizony már napokkal előtte is érezni lehetett a készülődő fájdalmakat, feszültséget.

 

A BAK TELIHOLD FŐ TÉMÁI:

Önfelelősség, átadás, érzelem, belső gyógyulás, jóvátétel

 

Nézzük át miről szólt ez, mit vihetünk magunkkal, s hogyan hozhatjuk ki ebből a legtöbbet:

 

Vannak zodiákusaink, amelyek az éterben aktiválódnak és erős energetikai hatást gyakorolnak a fizikai valóságunkra is.

Vannak olyan állatöveink, melyek mélyen behatolnak érzelmi testünkbe, és érzelmi változásokat indukálnak bennünk.

Vannak állatöveink, amelyek az elméről, a kapcsolatokról, a fizikai testünkről, a kezdeményező készségünkről, a rutinjainkról, munkánkról, tanulásról vagy hétköznapjainkról szólnak.

 

A Bak, mint állatöv azért van velünk, hogy stabilizáljon bennünket, hogy emlékeztessen minket a céljaink iránti elkötelezettség erejére, és a saját, kizárólagos felelősségünkre azok eléréséhez.

 

A legnagyobb álmaink és hosszú terveink olyan erőket igényelnek, amiket nem biztos, hogy azonnali megtérülést hoznak, inkább hosszú távú elkötelezettséget és tetteinkbe vetett bizalmunkat kérik.

Türelemre és olykor kemény munkára van szükség. 

Amikor önismeretről beszélünk, a kemény munka kitartó és makacs odafigylést jelent. Odafigyelést a nehéz érzelmi helyzeteinkre.

 

 

 

Makacsul elszánt odafigyelést Önmagunkra!

 

Míg az egó menekülne, szabadulna, terelne, addig a tudatos akaraterőnk bevetésével  figyelmünket az érzelmi hullámvölgyeink felemelésére fókuszálhatjuk.  

 

Minden ilyen erőfeszítéssel erősebbek és bölcsebbek leszünk, újra és újra igent mondhatunk a boldogabb jövőképünkre.

A mindannyiunkban rejlő Bak energiát segítségül hívni annyit tesz, mint az elhivatott, strukturált, felelős és bölcs ént integrálni. Ez az energia mindannyiunkban él, és a bak telihold alatt megvilágító ereje volt mindannyiunk felé.

Míg a Hold a Bak jegyében volt, a Nap a Rákban. Ez a tengely minden szempontból a biztonságról beszél. 

A Rák tartja a teret a belső biztonságunknak, az érzelmi testünknek, a belső gyermekünknek, a Bak pedig azokat a külső alapokat struktúrákat hozza, amelyek lehetővé teszik, hogy ténylegesen biztonságban érezzük magunkat.

Ez egy olyan égi esemény volt, amikor hátráló bolygók és fényszögeik energiamintázatában felszínre kerültek és tudatosíthatóvá váltak belső elekadásaink. A hátráló plútó pedig egészen október elejéig csodálatosan bontja szét a belső elakadásainkat.

Gondolj vissza egy picit erre a hétre és próbálj meg olyan módon jelen lenni önmagad számára, amilyen módon korábban még nem tetted. A karmikus programjaid óriási változáson fognak keresztülmenni.

 

AMIVEL ÉN KÉSZÜLTEM NEKED:

 

BELSŐ GYERMEK MEDITÁCIÓ

Bak telihold energetikai mintázatának hatása alatt és azzal együtt működve csatornáztam a csodálatos Belső gyermek meditációt.

Ebben a gyakorlatban azt a figyelmet adhatod meg magadnak, amit korábban a szüleidtől, nevelőidtől, rokonaidtól vagy más számodra tekintélyes embertől nem kaptál meg.

Tanúja leszel a belső gyermeki részed feloldozásának biztonságos érzelmi környezetbe helyezheted őt. 

A Hold a Plútó erejével együtt támogatja az érzelmi megéléseket, ahelyett, hogy menekülni próbálnál, hozd vissza és engedd át a tested és elméd ennek a csodának!

 Érezd magad, hallgasd magad és figyelj..

A meditációt itt rendelted meg -» MEGRENDELÉS

 

ASZTROLÓGIAI ÚTMUTATÁS

Neked mire érdemes figyelni?

⊹ A Bak Telihold ÉS A KÉPLETED

Ez a speciális hangfelvétel arra készül, hogy teljes mértékben kihasználhasd a Hold energiáját és befolyását az életedre.

 Ez egy személyre szabott, egyedi és mélyreható élmény a Hold energiával való kapcsolatodról. Egy közös utazás az energiamezőkön, hogy tudatossá tegyük, számodra mit hozott, amikor a Hold kölcsönhatásba lépett Veled.

Ezzel a megfigyeléssel is közelebb fogunk jutni lelkedhez, intuitívan megismerve  felsőbb énedet.

Világosan és kézzelfoghatóan lehetővé teszi számodra, hogy az igazi kozmikus holdenergiákkal összhangban nyilvánulj meg, és felszabadulj.

A hangfelvételhez elküldöm számodra ajándékba az teliholdkor készült belső gyermek meditációt is. 

Megrendeléskor fontos a pontos születési adataid megadása, a megrendelőlapot az asztrológus oldalon találod:

 

Ha kérdésed van, keress bátran!

Szeretettel várlak!

Kopcsó Andi
हिरण सवार

.

Ingyenes meditációk:

Korábbi írások:

Mire számíthatunk?

-Mire számíthatunk? Hogyan tanulhatunk bölcsességet a Szaturnusztól érzelmi stabilitás témában? 💫 2023. március 7-én a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. A Szaturnusz elsősorban a realitásokhoz,

A teljes írás »»

Lilit – Plútó szembenállás

-Lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak. 🏵 -Vasárnap, azaz február

A teljes írás »»

TEGYÉL MAGADÉRT!

NEKED MIT ADOTT A BAK TELIHOLD? – Emlékszel még, mit volt  számodra a legnehezebb megélni szerdán? Hogyan alakulnak a dolgaid azóta? -Érted és a karmád

A teljes írás »»