2022. 2. 22.

A szerelmi kapcsolatokról alkotott hitrendszereink fognak leginkább gyógyulni.  Megkapjuk a beavatást a hosszútávú szerelemi kapcsolatokba, a szerelemből kötött tartós házasságok lehetőségébe. ​

🔥  -Holnap, azaz  2022. 2. 22-én,   megnő a jelentősége annak, hogy mit gondolunk magunkról, és ez erősen kihat a majd a jövőnkre. 

Konkrétan kapu nyílik egy energiainformációs csatornának,  melyen mindenhová eljuttathatjuk az üzeneteinket arról hogy kik vagyunk. 

Azt is mondhatjuk, tiszta lappal indítva taníthatjuk meg a világnak, hogy  boldogságra szántuk magunkat.

Fontos elővenni az önismereti kérdéseket, sorsrontó szokások listáját, és ezeket mellőzve valós emberi értékeinkre koncentrálni, mert fokozott erővel hathatunk a világunkra.

🗝 –A dátum kulcsdátum, mindekinek, aki a ma legelterjedtebb típusú naptár szerint él, hiszen ezt nemzetközi normának is tekintjük. 

Termékeny talajra érkezünk, ha tudatos belső figyelemmel tisztázzuk önérvényesítési törekvéseinket.

A gyermekkorban „szeretetnyelvként” bevésődött elvárások, nagyon sokszor téves kommunikációhoz vezetnek, érdemes erre külön figyelmet fordítani.
A készségeinket ezzel kapcsolatban hatékonyan tudjuk  fejleszteni e- napon így a későbbiekben bármilyen megnyilvánulásban érzékelni és értékelni tudjuk az irányunkba érkező szeretet.

Az energiakapu megnyitása után szinte óránként változni fog, hogy milyen témában tudod beindítani a változásokat:

Éjféltől kezdődően:

  • Biztonság-érzet hiánya, 
  • feleség szerep elérése, annak élményei, férfiaknak a feleségükkel kapcsolatos kérdések.

6 óra után:

A fentiekhez hozzákapcsolható a birtoklás témája, birtoklással kapcsolatos áldozati minták:

• Jelentős veszteségektől való félelem, 

• vagy az önrendelkezés elvesztése esetén.

7 óra után :

-idekapcsolható a viszályok rendezése, erőviszonyok harmonizálása.

9 óra után rákapcsol a hatóerő, és az előző inkarnációk problémáival is dolgozni lehet minden fenti témában, különös tekintettel a hatalmi törekvésekből adódó tévedésekre.. 

(Ha nem tudod, neked van-e ilyened, akkor fontos a témában jobban elmerülni.)

Be tudod indítani az energiákat minden olyan témában is, melyben igazságtalanságokat tapasztaltál, hátrányos helyzetbe kerültél.

Délután egy és négy óra között:

felismeréseid szerint érkeznek a felszabadító energiák, a helyreigazítások.

 Igyál sok folyadékot, légy nyitott, érzékeld éberen amikor a világ drámái beszűkítenének!

Estig bármely témában érdemes meditációs gyakorlatokat végezni, oldásokat és belső utazásokat is. Fokozottan hatékony a kollektív hitrendszerekről való leválás gyakorlata, ha beaktiválódsz valamilyen limitáló témában, akkor ezt 5 perc alatt elvégezheted, akkor is, ha nincs lehetőséged arra, hogy tartósan félrevonulj.

22 óra 22 perc: 

Valódi gyógyulások zajlanak benned, tartsd magad távol a világ káros zajaitól, a vitáktól, vagy a puskaporos hangulatoktól. 

-Gyújts gyertyát, légy nyitott , és lehetőleg végez lazító és légző-gyakorlatokat. 

A szerelmi kapcsolatokról alkotott hitrendszereink fognak leginkább gyógyulni, az újenergiák szerint megkapjuk a beavatást a hosszútávú szerelemi kapcsolatokba, a szerelemből kötött tartós házasságok lehetőségébe. 

A beavató energiák érkezésének legatkívabb szakasza:

        – 2022.2.22.  22 órától éjfélig tart majd.

A Mediklub™ gyógyító Buddha gyakorlatát ingyenesen eléred, keresd a Mediklub tartalom belső utazásai között. Görgess a tartalomhoz, ott lapozz a 46.gyakorlathoz, látni fogod a kis csempén a gyakorlatot, kattints rá, megfordul a csempe és indíthatod is! Egész nap hasznos lesz.

Ha már Mediklub™ tag vagy, figyeld a naptárban az ajánlott gyakorlatokat!

Szeretettel: Andi

Ha teszett s tartalom, kérlek támogasd a munkám egy megosztással:

8. heti Asztroszörf összefoglaló a YouTube csatornán:

Korábbi írások:

Mire számíthatunk?

-Mire számíthatunk? Hogyan tanulhatunk bölcsességet a Szaturnusztól érzelmi stabilitás témában? 💫 2023. március 7-én a Szaturnusz belépett a Halak jegyébe. A Szaturnusz elsősorban a realitásokhoz,

A teljes írás »»

Lilit – Plútó szembenállás

-Lehetőség a valódi érzelmek megélésére, érzelmi megnyílásra mindazoknak is, akik szenvednek a magánytól, és azoknak is, akik valamely családtagjukkal egyenlőtlen kapcsolatban vannak. 🏵 -Vasárnap, azaz február

A teljes írás »»

TEGYÉL MAGADÉRT!

NEKED MIT ADOTT A BAK TELIHOLD? – Emlékszel még, mit volt  számodra a legnehezebb megélni szerdán? Hogyan alakulnak a dolgaid azóta? -Érted és a karmád

A teljes írás »»

Ingyenes gyakorlat: