Az év egyetlen hármas együttállása
március 16-án! KEZDÉS: 20:00 órakor

Merkúr, Nap, Neptunusz..

E három bolygó együttállása egyesíti minőségüket, elveszítik saját jellemzőiket és szövetséget alkotnak. 

 

A Nap és a Neptunusz együttállása már önmagában az egó elvesztésével jár. Egyfajta tehetetlenség érzetet hoz, amiben az egó fájdalma erősödik, s nem tudjuk érzékelni, hogy ahová vezetni próbál ez az energia, az valójában a gyógyulás. 

• A Merkúr erősíti a racionális érveink melletti érzeteinket, gondolatainkat besűríti, s kénytelenek vagyunk szembenézni kudarcainkkal. Szembe találjuk magunkat szorgalmas erőfeszítéseinkkel, aminek kapcsán reméltünk valami eredményt, hiszen elvileg sikerülni kellett volna.

A Merkúrnak mindig az a hálátlan feladat jut, hogy a Napot (a kis ego Napját) visszatérítse a helyes útra.

 

Ha ők így hárman szövetséget alkotnak, akkor megajánlják a gyógyulást és a helyes utat. Behozzák a jelenbe, átnyújtják számunkra, és nincs más feladatunk mint elfogadni csodálatos ajándékukat.

 

Ez kegyelmi állapot, amit meditáció gyakorlásával új látomások behozatalára fordíthatunk.

 

Érdemes odafigyelni arra, hogy ezt az égi áldást sokan félreértelmezve önmaguk becsapására és ezzel mások megtévesztésére fogják fordítani. A hétköznapjaink során számos olyan helyzetre láthatunk majd rá, amiben jelen van a hazugság és a megtévesztés. Legyetek éberek!

 

Az estén Mérleg minőségünk lesz a legaktívabb az elménkben, s azért választottam ezt az időpontot, mert ebben az időpontban lesz a legerőteljesebb az a rejtett, belső ellentmondásunk, ami miatt hiányt, diszharmóniát tapasztalhatunk valamilyen területen.

 

🧘✨ -A meditáció időpontjában dolgozni fogunk azokkal a fájdalmakkal, amit éppen a Hold hoz felszínre, és a Kegyelmi állapotot tudatosan a belső gyógyulásra fordítjuk majd. 

 

A Méreleg jegyének uralkoodó bolygója a Vénusz és a Plútó sorsfordító erővel keresztezik egymást, ami kifelé pusztít, belül transzformál..

Minden olyan téma ide tartozik, aminek hatására felüti fejét a kóros étvágy, legyen az étvágy a hatalomra, étvágy az evéssel kapcsolatban, vagy a szexuális étvágy.

Ennek kapcsán probléma lehet a bérekkel, örökséggel, előnyökkel, értékekkel, haszonnal, részesedéssel, bevétellel, szabadidővel, jóvátétellel

Hatására olyan belső mantrák hangoznak a tudattalanban, mint pl. 

„ -nem kapom meg azt, ami megillet engem, megdolgoztam érte.., megfizettem érte de valamiért nincs rendben.., az enyém, de valamiért mégsem tudom ezt érezni.., szeretném már megélni, hasznosítani, használni, de nem lehetséges valamiért..”

 

Nagyon sok szeretettel várlak, kapcsolódj a csapatunkhoz:

Helyszín: Google Meet

Téma: Közös meditáció a Transzlációs gyakorlattal


💸 -Hozzájárulás 5 000.- Ft

A jelentkezők a program meditációs anyagát a Mediklub™ tárhelyén a későbbiekben is meg tudják hallgatni.

A program időpontja: 2023. március 16. (csütörtök) 20:00 – 21:15

 

Az Asztroszörf programhoz kapcsolódó tartalmak:

Asztroszörf összefoglalók (ingyenes)  Megnézem »»»

Ingyenes meditációk (ingyenes, Mediklub regisztrációval)  Megnézem »»»

 

Szeretettel várlak:
Kopcsó Andi

JELENTKEZÉS

Még eddig tudsz jelentkezni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc