SORSALKOTÓ ASZTROLÓGIA
KOPCSÓ ANDIVAL

Ismerd meg magad és segítsd elméd a változásban!

Így vizsgálódunk az emberi kapcsolatok világában:

SZÜLETÉSI IDŐPONT PONTOSÍTÁSA

Születési időpont korrekció és pontosítás

-Ha nem tudod, hogy pontosan mikor születtél…


A kórházakban általában ötven évig őrzik a születési adatokat, érdemes utánakérdezned, mert nagyon sokszor meg tudják mondani.

Ha nem tudod megszerezni már az adatokat, akkor néhány jelentősebb életeseményed megadásával van lehetőség a születési idő óra-perc szerinti pontosítására.

Így azt is megtudthatod, hogy mi az Ascendensed, ha ezidáig nem volt számodra ismeretes, és lényegesen pontosabb előrejelzés, valamint elemzések készíthetők számodra.

Gyerekek asztrológiai képletének elemzésését akkor vállalom, ha voltál már karmafeltáró konzultáción. 

A karma megértése, felismerése segíteni fog gyermeked, gyermekeid karmikus programjainak megértésében. Segíteni fog abban,  hogy megértsd lázadó, dühos, dacos, hisztis, érthetetlen viselkedsét, annak fájdalmas eredetét. 

 

Minden szülőnek ismernie kéne gyermeke karmáját, ugyanis a gyerekek is fájdalomcsomagokkal érkeznek ebbe a világba. 

A szülők karmikus sérülései mágnesként vonzzák a leszületendő kicsiket, s a családtagok karmái is láthatatlan történetként kapcsolódnak össze.  A gyerekek merítenek a karmikus fájdalomból és érthetetlen ellenállással reagálnak a szülők szeretetére. A szülők frusztráltak lesznek, mert bennük is beindul a karmikus program… És ez így megy míg egy napon felismerjük mi zajlik. 

Ezt a tudatos folyamatot támogatja a gyerekek karmaelemzése.

Jelentkezési tudnivalók:

  1. Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és nyomd meg a Jelentkezés gombot.

  2. A sikeres jelentkezésről azonnal küldök számodra egy emailes visszaigazolást, amelyben megtalálod az átutaláshoz szükséges banki adatokat.

  3. A születési időpont pontosításához szükséges adatok beküldése jellemzően e-mailben történik. Kérdéseimet látni fogod a jelentkezésedre küldött visszaigazolásban.

  4. Kérlek utald el szolgáltatás árát, amiről hiteles számlát fogok küldeni számodra.

  5. Ha nem találod a levelet, kérlek ellenőrizd a spam mappát is, előfordul, hogy a levelezőrendszer kiszűri és nem a bejövő mappában landol.

  6. Ha megkaptam minden adatot, és beéérkezett az átutalás is munkához látok. Általában egy héten belül várhatod a pontosított születési adataidat.

Jelentkezés, csak magánszemélyként!

Adatok megadása:
Szolgáltatás:
Számlázási adatok:

 

Életünk legmegrázóbb eseményeiben

velünk van az a lényegiség, amiből magasabb potenciállal
bontakozik ki a jövőnk.

 

Építs tudatos alapokkal!

 

Szeretettel várlak!
Kopcsó Andi